Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, Mówisz cieplutko będzie? To ja na pewno pójdę z rana z psiurem brzegiem morza, bo dziś za bardzo z rańca wiało zimnicą.

No proszę, i tak to mam pierwszy punkt swojego planu na jutro. :D

-- 09 kwi 2015, 19:33 --

platek rozy, to widzę, Ty też lubisz sobie rączki uwolnic przy torebce... ;) Moja wielce trendy znajoma, jak shoperki były takie modne, zasuwała z tą wielgachną, sztywną, mega ciężką torbą w zgięciu ręki, gimnastykując się, żeby warzywa wybrac w Biedrze i wrzucic do koszyka. :lol:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo w coffieheaven dawno nie bylam, jakos nie po drodze

wcinam pieczywko chrupkie i sałatke jarzynowa ;)

-- 09 kwi 2015, 18:36 --

ja obowiązkowo tez torba z długim paskiem ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a nie ja musze miec torebke wieksza ale leciuska bo po co mam dzwigac kilogramy :D

amelia83, a ja sie fitnesuje :) zmieniam nawyki zywieniowe :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Hey :******* :papa::papa: masz racje z tym slonkiem!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, esh z tymi lękami naszymi:(

Oby jutro bylo lepiej!

Tak w carfie to dwa wzory mi sie spodobaly ale w sobote podjade jeszcze do innego sklepu i moze cos wypatrze jeszcze fajniesjzego i tanszego :D

A zab oby juz nie bolal wiecej , bo jak mnie rozboli jeszcze bardziej po tej wizycie??? :why:

Avki faktycznie dobieram ostatnio pod moj nastroj nijaki.... :bezradny:

-- 09 kwi 2015, 19:41 --

Aranjani, tak dzis ladnie i nawet cieplo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, moze przed @ Jestes? :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a to ja glownie tak mam przed .... :D ale potrafia mnie lapac w tedy takie konkretne glody ze masakra :hide:

Kochani lecem glowe umyc;D naloze odzywke i wroce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Hej hej!!! Mam Łeścika, czyli West Highland White Terriera. Teraz wygląda jak przerośnięty mop, bo na 24.04 był dopiero termin do fryzjera. :D

mirunia, Boszsz, mój słoń się rozmonożył... :mrgreen:

Szalejesz, rozpusta wprost, dwie torebki melisy! :lol:

Też już zaparzę, to posiorbiemy razem.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mnie czasami przed tez łapia ;)

a ja lecem se pobiegac z psami :) do później :D

-- 09 kwi 2015, 19:50 --

kosmostrada, Łeściki są kochana... a jeszcze jak wygląda jak mopik :105::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...

Ja też w słabszej formie nadal. Jestem cała obolała, ale to zwiastuje zmianę pogody. Odczuwam lęki przed jutrzejszym wyjazdem - to normalne.

Wczoraj odwiedziła mnie Znajoma/ Sąsiadka od 4 lat/i zupełnie przypadkowo zgadałyśmy się o fryzjerze. Ku mojej radości Ona strzyże swoich najbliższych znajomych od dawna...i zajęła się moją głową. Ależ byłam szczęśliwa, tym bardziej, że zdałam sobie sprawę, że z salonu uciekałabym szybko...mój kręgosłup był wystawiony na próbę i przy każdym ruchu miałam wrażenie, że spadnę z krzesła. Nic, od lat, nie zmieniło się w tej kwestii. To koszmar jakiś.

Znajoma cierpliwie znosiła moje lęki i zawroty głowy. Wyszło nieźle, jak na moje włosy i ogrągłą jak piłka głowę.

Dzisiaj albo nakręcę na wałki lub ułożę rano na szczotkę.

Jestem już przygotowana - ja tak muszę, wszystko zaplanowane, zapięte na ostatni guzik - męczące, ale przydatne. Wyjeżdżam o 10.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Kochana*****witaj! Ja prawdopodobnie o 10tej odważę się wypic kawę i wiesz co wtedy będę myślała - "Nasza Ania właśnie rusza w drogę. Trzymam za nią kciuki i przesyłam jej wielkie uściski, bo na pewno jest jej ciężko, ale jak znam Anię to daje radę, bo to mądra i dzielna babeczka" :smile:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stwierdzam, że na 100% tajemnicą mojego młodego wyglądu jest opóźnienie emocjonalne. Chyba nawet terapeutka mi to przyzna, bo że przechodzę okres buntu z poślizgiem +/- drugie tyle to już ustaliłyśmy :mhm:

Właśnie kolega powiadomił na fejsbuku o przedstawieniu, w którym występuje, a ja uprzejmie i publicznie zapytałam o godzinę, dając tym wyraz swego zainteresowania i się tym faktem przejmuję jak czternastolatka :zonk: Ale na tyle mi wewnętrzny głos pozwolił, bo dzięki terapii już nauczyłam się, żeby nie robić głupich rzeczy, jeśli się w głębi duszy wie, że są głupie. Nic głupiego nie robię :mhm:

Puściłam sobie dźwięki relaksacyjne, dzięki którym nie słyszę serialu z drugiego pokoju.

-- 09 kwi 2015, 20:00 --

mirunia, jasaw, kosmostrada, Aranjani, platek rozy, dobry wieczór wszystkim :papa:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, tosia_j, kochane Kobietki, dziękuję za ciepłe słowa.

mirunia, Włosy nie wyglądają źle, ale czasy świetności fryzury mam już za sobą. Kiedyś moje włosy były fajne, dobrze się układały, było ich dużo. Ale to już za mną. Jednak porządek na głowie jest. Cieszę się, że będę mogła od czasu do czasu skorzystać i umiejętności Sąsiadki - sama zaproponowała.

Chyba zrobię tak jak radzisz - nakręcę na wałki, a jutro ewentualnie zrobię poprawki.

kosmostrada, ja jestem bardzo uwrażliwiona na serdeczne, miłe słowa i w ogóle taką bezinteresowaną życzliwość, dlatego bardzo dziękuję za wzmacniającą energię, bardzo!

-- 09 kwi 2015, 20:07 --

cyklopka, witaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu Kochana :******** ja tez sle moc fluidkow i sily na jutro!!!! dasz rade ! Wierze w Ciebie , jestes s ilna kobieta!

Z sasiadka jako fryzjerka super :great: tez mi sie tak marzy :105:

kosmostrada, mam nadziejez e zabek mi jakos wylecza , zalecza bo ja juz 4 dzien z bolem.

cyklopka, :******* czesc Slonce ! Smiecham w glos z tego opoznienia ale masz taki dystans do wlasnej osoby jak ja :mrgreen:

A ja pozarlam kolacje --- lekki omlet z warzywami plus mix salat z ogorkiem i serem feta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Hej Hej!!! Do fajnych stanów i emocji wracasz, jakbyś życie od nowa zaczynała... To dobrze, bo to skarb, umiec odtworzyc swoje radości z dzieciństwa, czy "nastolactwa".

Ja właśnie mam zamiar spytac się mojej mamy, co mi sprawiało radośc jako małemu dziecku, bo niezupełnie pamiętam. Bo chciałabym do tego terapeutycznie wrócic ( z ewentualną modyfikacją ;) )

Niestety złamałam się i pożarłam uszy czekoladowego zająca. :why: I znów od jutra wszystko od nowa. Ech...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziękuję Kamilko, tyle życzliwości od Was dostałam i dostanę, że powinno być w porządku...

Co do Sąsiadki fryzjerki, to można rzec - z nieba mi spadła!

Mimo wszystko nadal nie lubię dentystów, fryzjerów i ginów...

-- 09 kwi 2015, 20:16 --

kosmostrada, uszy cieniutkie są, więc nie za duży to grzeszek dietetyczny, podaruj sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Kochana odezwij sie jak wrocisz :******** I trzymamy tutaj kciuki !

Ja mam to samo , ginekologoa tez przezywam , fryzjerke to masakrycznie a dentyste chyba najmniej z tej trojcy :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi