Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, mirunia dziekuje Wam za dobre slowa i za medala :******** :smile:

ja nie dostrzegam swojej sily bo postrzegam siebie (teraz) jako slaba .

A na dzis mam niebawem do Madzi , pozniej dentysta a na koniec dnia 8 raz na testy na grupe jade. Szczerze to gdyby Mops mi tego nie kazal zrobic to bym na pewno sama sie z tym nie wychylala wiedzac ze musze jezdzic milion razy i bede miala testy dokladniejsze niz te ktore robia pacjentom w szpitalach psychiatrycznych :?:shock::shock:

Milego dnia Wam zycze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złe budzenie rano, zła sesja, bo zamiast o tym co mi się udało musiałam mówić o tym, co mnie wkurzyło.

W drodze powrotnej zeszłam wszystkie sklepy. Dwie tanie spódnice. A butów nie ma i nie będzie, bo albo są za drogie, albo 38 daaawno wyszło.

Zaraz idę do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po wizycie u dentyski , ide teraz na testy.

Wizyta w miare , nie wpadlam w panike , nie bralam znieczulenia na zeba i dentystka sie dziwila skoro nie bolu sie boje to czego???

ja na to --- siedzenia na fotelu 8):D no bo co ja poradze ze mam lęki irracjonalne? :bezradny:

Zmeczona juz jestem ale zadowolona z tego ze plombka ladna w zabku jest i ze ja bez wielkich histerii tam pojechalam i wysiedzialam.

Zagryzam bule bo juz glodna jestem na maxa a w domu bede kolo 18/30.... Niechze sie te testy juz skoncza :uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :********** a wiec tez sie booisz dziwnej rzeczy a nie bolu jak wiekszosc ludzi.

Ahma, :******** przez allegro kupowalas?

metka00, :papa::papa:

Zebrec, :********

A ja dzis nerwa zlapalam na testach bo to mialy byc ostatnie i tylko spotkanie po odbior wynikow mialo byc jeszcze a tu babka mi oznajmila ze czesc moich testow zgubila :shock::hide::hide::hide:

Powoiedzialam jej ze nie bede ich juz robila bo jezdze tu 8 razy i nie moja wina ze maja tu bajzel.

Ale telepawe zlapalam taka ze az mnie lęk chwycil.

I ma kobieta testow szukac a ja po odbior wynikow sie umowilam na 1 3 kwietnia.

Padam na pyszczek, wrocilam godzine temu i wlasnie bede jadla obiad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helloooo

oto kotecka moja

-- 23 mar 2015, 21:10 --

u mnie gdyby nie kotecka moje wielkie szczęście w której zakochujemy się wszyscy

to bym pewnie nie wstała z łóżka

mam dosyć siebie i swoich jęków

nie miałam dziś siły na terapię jechać

powiedziałam terapeutce, że jutro już będę

zle mi ze sobą, nienawidzę siebie takiej

jutro będzie lepiej :P

ważne, że mam moja bejbe :105:

co u Was?

Enii, ;):105:

cyklopka, Marcin2013, proszę bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogodna jest cudna

włożyłam dziś baleriny :D

Fajnie :great:

Ja właśnie chciałam kupić baleriny...

Oglądam fejsbuka kolegi, potem koleżanki kolegi, trafiam na jakieś zdjęcie konkursowe typu wygraj buty, klikam, sklep internetowy z tanimi butami i czerwono-czarne lakierki z kokardką za 5 dych :brawo: Tak miało być :mrgreen:

Jutro idę na warsztaty wokalne, bo są o fajnej porze, wtorek przed południem, kiedy dziwni ludzie mają czas :twisted:

I jeszcze zadzwonię się zapisać na badania :mhm: Ale mnie jelito... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj miałam potworne lęki, już myślałam, że mam to za sobą. Sądzę, że bóle kręgosłupa nasilają te przykre odczucia/?/. Mimo to, wybraliśmy się z Mężem po zakupy, głównie ubraniowe. Myślałam, że będę uciekała z autobusu, gdzieś, byle daleko...

Ale wytrzymałam i dojechaliśmy tam, gdzie planowaliśmy.

Kupiłam kilka fajnych rzeczy. Zmęczyłam się przymierzaniem, wybieraniem. To już nie sprawia mi przyjemności takiej, jak kiedyś... fakt, że płaszczyk ładny /zamówiony przez internet musiałam odesłać, bo był za duży/, ciepły zółty, wełna z domieszką czegoś... Pierwszy raz skusiłam na ten odcień, ale zamarzyłam ożywić się...

Po raz pierwszy / od 30 lat/ także kupiłam spodnie dżinsowe-moi Panowie mnie namawiali od dawna i choć nie przepadam za kobietami w dżinsach w ogóle, a już w moim wieku szczególnie, fason, który wybrałam podoba mi się, dobrze leży -klasyczne, proste, niezbyt wąskie nogawki...

Wróciłam zmęczona tak bardzo, że zasnęłam na 2 godziny nieprzytomnie...dlatego teraz nie śpię.

W weekend mam uroczystości rodzinne, więc coś nowego przyda się.

Najbardziej martwi mnie fryzjer. Chyba naprawdę zamówię wizytę domową :mhm:

-- 24 mar 2015, 01:47 --

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D

W ciągu dnia nie zaglądam tutaj często, bo czasu brak...ale w nocy przeglądam posty z całego dnia, wiem mniej więcej, co się dzieje na Wyspie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, kolototerapia jest dobra :great: Ja zauwazyłam że jak mam dzień na NIE to zdecydowanie ubieram sie na ciemno :hide:

Bardzo możliwe że to wina bólów kregosłupa (może podobne odczucia wywolały pierwsze lęki<??)

Najwazniejsze że zakupy udane :great:

amelia83, śliczna jest <3

Nie przestrasz się ze bedzie wymiotowała ale to chyba wiesz że koteczek musi :D

Czekam na @, głowa mnie boli. I ledwo zyje po wczorajszym dniu z menedzerką 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu :*********przykro mi ze lęki znow dopadly , niestety tak to bedzie .

Nie wyjdzie sie calkiem z tej choroby i lęki dopadac beda co jakis czas.Moja T tak twierdzi i druga T ktora testy robi tez tak mowi oraz moje wlasne doswiadczenie. :x

Ale dzien stracony nie byl bo zakupy zrobilas fajne! :great::great: Wyciagnales z kiepskiego dnia ile sie dalo! :brawo:

Dla mnie tez fryzjer gorszy jak dentysta.

Ciekawa jestem ile takie strzyzenie domowe kosztuje?????

Witajcie Wszyscy :******** :papa::papa:

Ja na terapie zaraz pedze.

Milego dzionka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, :Dplatek rozy, :DAhma, :D

Problemy lękowe nie są mi obce, w końcu znamy się od ponad 40 lat :shock:

Jeśli jednak są one spowodowane konkretną przyczyną / w moim przypadku ból kręgosłupa/, jestem w stanie jakoś funkcjonować.

Najtrudniejsze są lęki irracjonalne...wymagają ciężkiej pracy ;)

Enii, to fakt, że nastrój wpływa na wybór kolorów...

Zakupy naprawdę udane :D

platek rozy, Kamilko, dzwoniłam do jednej z Pań i za zwykłe strzyżenie zażyczyła sobie 100 zł z dojazdem, trochę za dużo. Mam jeszcze kilka telefonów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi