Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ahma, :******** czesc jak sie czujesz????

Zalatana23, no to kicha , myslalamz e na tabletkach nie miewa sie juz atakow. :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Cześć Kamilko, czuje sie tak sobie, bywało lepiej,

waze prawie 90kg , musze schudnac :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ponownie!!!

Jestem cała w telepawce, bo dentystka mnie zczapiła, bo lekarstwo tylko uzupełniła i "jak już tu Pani siedzi to zrobimy trójeczkę" :hide: Łeb mnie boli, szczęka boli, nawet nos boli, bo nie pożałowała znieczulenia i teraz nawet nochal mam znieczulony. Palic nie daję rady fizycznie, taka jestem zamrożona. Ledwo zipię po dzisiejszym dniu. Dobrze, że jutro wolne...

Co mi humor poprawia, że przebrałam się po przyjściu z pracy, coby na obcasach nie latac, w moje nowe dżinsory i są super. Viva lidl! ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ja tez utylam ostatnio 2 kilo , albo moze napecznialam bo mam okres a wazylam sie wlasnie wczoraj....Przy lekach to ciezko schudnac , wiem bo biore hormony .

acherontia-styx, :shock: to bedzie problem , a ja dawniej moglam miec krew pobierana milion razy a teraz sie bojam jednego :roll:

kosmostrada Dzielna Dziewczynka! :great::brawo::brawo::brawo: w pon ide do dentystki :mhm::mhm::mhm: i juz sie bojam ale w razie czego bede sobie spiewala "mam benzo w kieszeni" jak mantre to mnie czasami mocno uspokaja , takie spiewanie zamiast zazywania :pirate::lol:

A dzinow jestem ciekawa no!

-- 19 mar 2015, 20:46 --

Ide klasc na wlosy gluta z siemienia lnianego , ponoc dziala cuda i pieknie je wygladza.Moze mam nie po kolei w glowie ale wlosy bede miala sliczne! 8)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Plateczkowa*****, ładnie byś wyglądała w tych spodniach. Jak ja wyglądam ok, a ja chudej doopki nie mam i udko sportowca też, więc nie we wszystkich spodniach mi dobrze.

No to teraz w ogóle już na luziku idziesz do dentysty, tabletki w kieszonce i Królowa Świata! :mrgreen:

acherontia-styx, Oj bidulko! Ale cieszy mnie bardzo, że starasz się z humorem podchodzic do tematu. A z wizyty u lekarza zadowolona jesteś?

-- 19 mar 2015, 20:51 --

platek rozy, daj znac jak Ci to siemię zadziałało, to może też sobie strzelę, a co... :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wlosy ladnie skrętu nabierają :D

-- 19 mar 2015, 20:54 --

Idę w końcu kielkownice zrobić :hide:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, lenowo-glowa.jpgTu dziewczyna dawala fotke po nalozeniu gluta i wysuszeniu :)

Ja wlasnie siedze z nim na wlosach .Zdam realcje jutro jakie wlosy mam

.Teraz to zaluje ze kasy na takie boyfriendy nie posiadam :why: bo bym miala do biegania fajne.Kochana przeczytalas ta Millerowa?

Ahma, to dziwe sie ze lekarz na taki stan nie reaguje bo to nienormalne.Prolaktyne masz pewnie za wysoka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, nie pszejmuj sie karzdy pisze jak umi ja tysz tszasem robje glópie blendy ale tak józ mam

wienc wzóc na lóz -karzdemu tszasem siem zdarzy prawta? :great:

a maz tu panne na poprawe

-- 19 mar 2015, 20:31 --

:D

..Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

u mnie od wczoraj spadek formy, położyłam się w dzień jak się obudziłam myślałam, że jest już rano telefon mnie wyrwał z drzemki

byłam w kinie po bilety na sobotę na 'ciało' :yeah:

na terapii jakoś tak dwuznacznie, mieszane mam odczucia i nie mam ochoty tam jeździć

boje się, ze nie zdążę uporać się ze wszystkimi problemami jakimi chciałabym się zająć i że tracę czas, bo czuję się jeszcze gorzej niż przed nią...

ludzie wspierają, mówią, że mieli tak samo, też sobie tłumaczę, że musi być gorzej żeby mogło być lepiej, dam sobie czas

bo od przyszłego tygodnia rusza typowa już terapia w grupach zamkniętych

tak bardzo dziś walczyłam ze sobą, żeby tam zawlec swój zad, na siłę

najważniejsze co mnie cieszy to kotecka będzie w niedzielę

dziś dostałam paczkę-kuwete zamówiłam cudna jest już czeka na Nią :105:

zjadłam musli z mlekiem i czekam na serial

podczytam co u Was :***

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, hejka, co tam u Ciebie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, o żesz, to nagródki ciuszkowe chyba będą musiały poczekac... :( Ja tak popłynęłam z kasą na lekarzy i lekarstwa w lipcu i sierpniu. No coż, najważniejsze, żebyś wiedziała na czym stoisz ze zdrówkiem.

mirunia, O patrz co za cholera Cię dopadła... Chyba dietę musisz Słonko zmienic i zobaczyc, czy to pomoże. Mam nadzieję, że to jakaś paskuda jednorazowa tak Ci nockę umiliła.

Ale czytałam, że piękny spacerek dziś machnęłaś :great: Dotleniona, kostki rozruszane, ciasteczka wychodzone... :D

amelia83, Kochana na początku zawsze jest pogorszenie. Mówiła mi to T. i doktorka powiedziała, że moje lęki i doły mimo leków, wynikają z procesu terapii. Cierpliwości, docelowo będzie lepiej!

Ahma, też nie mam okresu od leków.

platek rozy, Enii, ale co mam sobie papkę z siemienia zrobic i sryt na głowę?

platek rozy, Millerową skończyłam. Muszę kupic lub pożyczyc pierwszą jej książkę z tych grupowych terapii. Strasznie dużo dało mi to do myślenia. Zrobiłam znowu dzięki niej kroczek do przodu w terapii.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez nie mam okresu teraz przynajmniej wiem ze to przez leki a juz sie martwiłem-dzięki dziewczyny :Dkosmostrada, mirunia, amelia83,

..Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie pod Lidlem to pewnie bitwa od rana była w stylu tych pod Grunwaldem jak się mohery ustawiły i jak znam mentalność swego miasta :mrgreen:

Na szczęście obczailiśmy z ojcem takiego Lidla, że się spokojnie da zrobić zakupy, nawet w dzień, kiedy ciuchy rzucą 8)

W ogóle zamiast się uczyć to się zacieszam na sobotnie spotkanie, myślę w co by się ubrać, chętnie bym już zamieniła puchowy płaszcz na skórzaną kurtkę. A oprócz tego, że będzie masa przystojniaków w okularach i kraciastych koszulach, to mam nową koleżankę, co się zgadałyśmy przez fb pod pretekstem gustowania w takim jednym wokaliście i się też w końcu zobaczymy.

-- 19 mar 2015, 21:49 --

mirunia, dobranoc :papa:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle to koleżanka ze szkoły się strasznie śmiała z ludzi, którzy kupują ciuchy w Lidlu, fakt, jest to trochę cebulackie grzebać w tych koszach i rozrzucać szmaty bez opakowań na wszystkie strony, ale z drugiej strony w tej jej Zarze i Orsay'u to przecież towar szyty przez tych samych Chińczyków :bezradny:

Nie dam się, będę z dumą nosić moje ciuchy z hipermarketów spożywczych (mam jeszcze cudną bluzę i ledżinsy z Carrefoura), zubożała szlachta, ale zawsze szlachta 8)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, http://www.alinarose.pl/2012/09/naturalna-pielegnacja-wosow-siemie.html ja gluta robilam wedlug tej dziewczyny ;)

A wloski mam ladnie wygladzone :) i mieciutenkie :105:

cyklopka, tez mam z Lidla kilka rzeczy, miedzy innymi szara welniaczkowa sukienke ktora uwielbiam :mrgreen:

Ide do lozka z ksiazka i pogapie sie na tv.

Dobranoc Kochani :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, Na tej Spamowej to potrafią podbudowac, co? :mrgreen:

cyklopka, Ja też jestem dumna i blada z kombinowania ciuchów z różnych źródeł i moje spodnie z lidla są zaje.... O! Niczym się nie różnią od drogaśnych dżinsów. Jeszcze raz o!

Jakie to fajne , jak człowiek ma ochotę się ubrac i sprawia mu to przyjemnośc. Dawno tego nie czułam. Idzie ku lepszemu! :great:

W poszukiwaniu cienkich skarpetek rozbebeszyłam dziś w szafie mój dział bieliźniany. I czas schowac skarpeciory i rajstopy grube na tyły. Wiosna! :D Wiem, co jutro z rana będę robic....

-- 19 mar 2015, 23:17 --

platek rozy, dzięki Kochana za przepis, śpij dobrze!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi