Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wietrzę po smażeniu placków i tak pięknie ptaszek śpiewa, aż koi duszę...Zaraz pójdę z psem wywietrzyc kaca ( :shock: ), pochmurno u nas, ale co tam...

platek rozy, Kochana dziękuję, fajnie było wyjśc jak za dawnych czasów, a wino wchodziło aż miło... ;)

Tak myślę, że nie wszyscy lubią mieszkac samemu i czasami trudno się tym cieszyc. Może jakiś sympatyczny osobnik płci męskiej przydałby się w Twoim życiu? Jaki masz do tego tematu stosunek?

DarkMaster, Teraz ja mam focha, bo nie odpisujesz mi na posty... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, Moim zdaniem najdotkliwsza jest samotnośc u boku drugiego człowieka, więc lepiej byc czasami samemu naprawdę...Nie znoszę złudzeń i fałszywych nadziei. Ale szukanie swojej drugiej połówki, chocby miało trwac i trwac, jak najbardziej tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, już to kiedyś słyszałem... Warto wówczas rozważyć rozstanie, a nie szukać pocieszenia w innych ramionach i gdy już się nasycimy, to wracamy do swojej beznadziei, tylko dlatego, że boimy się zmian i wolimy smutną stabilizację. To taka ogólna konkluzja, zupełnie niepowiązana z platek rozy (wolę uprzedzić, żeby potem nie było na mnie ;)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, nie, nie mówimy teraz o Plateczkowej. Gadamy sobie o samotności chorej, bo może byc (tak myślę) samotnośc zdrowa, niekoniecznie też dla wszystkich do łatwego zaakceptowania. Ale cieszę się, że zrozumiałeś o co mi chodzi, bo dziś trudno mi się wysłowic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, to taka luźna teoretyczna rozmowa Ferduś, bez kontekstu dołującego...

-- 27 lut 2015, 18:23 --

Marcin2013, już lepiej, ale nie powinno mieszac się wina z lekami... Ale do cholery, też mi się coś od życia należy. :P

Ferdynand k, A ty widzę z podpisu wciąż kawę gotujesz, nie obrzydła Ci jeszcze? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi