Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochani :******** :papa::papa:

Ja oczywiscie juz trzese majtami przed dentystka :why::hide: Obym to przezyla jakos w miare , pozniej i tak bede z tydzien jeszcze do siebie dochodzila po tym.

Czuje sie do kitu. dolek nadal jest.

Calusy i zycze Wam milego , spokojnego dnia.

DarkMaster, Trzymam kciuki :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, sie staram :D ale wiesz zasiade tam na fotelu i bede sie trzesla i bala aaaaa po co czlowiekowi zeby :D

-- 23 lut 2015, 10:09 --

Megi_, :******* dziekuje :)

Tez mielismy kontrole w pracy ale w sumie bardziej ja moj szef przezywal nizli ja , tyle ze wtedy jeszcze zdowa bylam .

Zas od ranca latam do kibelka z nerwow. :x8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja bym nie szla jeszcze ale mnie sie jedynka ukruszyla w 1/3 jak jadla bulke kukurydziana :shock::shock: i wygladam paskudnie , no to jak tu nie isc? Musze . w tamtym tyg przezylam , dzis mam miec zakladana koronke :hide::hide::hide::hide::hide:

A tak mam jeszcze dwie plobmki zalozyc na kiedys na 6 i 7 bo sie dziurki robia.

AAAA szkoda ze zeby sie psuja moze tak , moglibymsmy je miec na stale i piekne :mrgreen: o takie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, :papa::papa::papa: moj jak zwykle ostatnio ujowy nastroj ale coz no samo zycie ! ;)

A Twoj ?

-- 23 lut 2015, 10:35 --

U mnie luty to rocznica --- 2 choroby . Dwa lata moje zycie to farsa.

Lece do pracki.

Dzis mam jeszcze na sam koniec dnia ostatnie testy do grupy inw.

Normalnie dzien wypelniony samymi przyjemnosciami. jakbym mogla to bym go uczcila jakims winem ...

Esh!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja przed wyjazdem za granicę chcę tylko sobie zaleczyć te zęby które wymagają leczenia kanałowego. Niestety te które połamałem będą do usunięcia chirurgicznego już po tym jak zza granicy wrócę. Ot takie uroki tych naszych choróbsk.

JERZY1962, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

jestem zła na siebie, poszłam wieczorem po fajki złamałam się

wczoraj fajny dzionek poza domem, byłam na grobie ani Przybylskiej tez

potem z siostrą oglądałyśmy kotki do adopcji bo chciałabym przygarnąć kotkę i właśnie lukam , mamie pokazałam, mam a nie chce, ona nie lubi zwierząt ale jakby ja przed faktem dokonanym postawić a poza tym mam urodziny niedługo :twisted:

teraz będę jechała do znajomej :****

jak u Was kochani?

-- 23 lut 2015, 11:43 --

JERZY1962, tez nie mogłam zasnąć bo miałam wyrzuty ze zapaliłam było mi zle,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja tam za kotami nie jestem, ale psy daw mam :) w dzieciństwie zawsze chciałam miec psa a miałam tylko chomika :P mama tez nie lubi zwierząt. Dlatego zawsze sobie mowilam ze jak bede juz duza to bede miec psa. I co lepsze, moja siostra (11 lat mlodsza)tez zawsze chciała miec psa. To ich (rodziców) tak "załatwiłam", że z siostrą pojechałam po psa do adopcji (sama go wiozłam na kolanach a on mnie podgryzał ze strachu ;) )i przywiozłam do domu i został.... Teraz tata traktuje go jak syna a mama mimo narzekania, uwielbia go strasznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi