Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Kochana :******** o bylam w tej pasmanterii nawet dzisiaj :D Ja ciekawa jestem jak ten weekend Ci mija!

na_leśnik, 10885177_753222611421909_7842039380886122685_n.jpg?oh=a728e1af2f6b72ad1c3eb07caf688ceb&oe=55556C1F

-- 21 lut 2015, 22:06 --

na_leśnik, 10941838_766281310116039_8479410723454669034_n.jpg?oh=7c8a873c87bd9a4b993c5243e6e7a61e&oe=554BDC37&__gda__=1435229905_9dd9b013629f847d8e5029f26dcc5d0c

-- 21 lut 2015, 22:07 --

DarkMaster, :P

Chyba sie pojde wyplumkam . I zjem kilka sucharkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam taki ambitny plan, żeby być ładną :hide: Dwa dni temu panika, bo usta spierzchnięte, wyglądały jak pomarszczone. No to jadę peeling/maseczka z miodu i cukru. Przy zmywaniu cukru z warg zauważyłam, że coś mi wyskoczyło. Przeklęłam w duchu koleżankę, która przywlokła wirusa do szkoły. No i kolejny dzień walki i smarowania, udało mi się szminkę równo nałożyć... i żodyn nie zauważył, że "ładna" :( No człowiek się myje, maluje i co z tego ma :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem z powrotem, uff wymęczona....

na_leśnik, piękne i pracochłonne. :uklon: Jestem za wątkiem " biżu", bo też terapeutycznie sobie robię.

platek rozy, a kisielek wrzuciłaś do brzuszka?

cyklopka, opowiadaj!!!

DarkMaster, Wyspa zamarła czekając na Ciebie... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a co Ci opryszczka wyskoczyla? Bidulko , potulam Cie, a faseci to z reguly nie zauwaaja tego co my bysmy chcialy zeby zauwazyli. :o:bezradny::mhm:

-- 21 lut 2015, 22:11 --

kosmostrada, taaa mam kisielek ale cos bym zjadla nio od rana tylko o kilku sucharach kisielu i dwoch malych kanapkach na sniadanie :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No jakoś nigdy chyba nie spotkałam faceta, który by zauważył pięknośc odcienia mojej szminki. :D

No ten co ostatnio z nim miałam być, a nie będę, to czasem się interesował detalami estetycznymi.

W każdym razie dzisiaj wrażenie zrobiłam żodne z lekką tendencją minusową, a buzia boli.

Ponieważ przyszłam wcześnie to Kolega#1 pomagał przełamać lody z nowym małolatem, który był 1 raz na spotkaniu. Chciał być miły, ale mu strasznie nie szło. Dostałam w pakiecie "Ile masz lat?" oraz "Czemu nie wyjedziesz do pracy za granicę?" :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, strasznie burczy .... ale moze lepiej sie przeglodze :(

A Ty zaraz kapiolka?

i_am_a_legend, dziekuje :) :oops::oops::oops: staram sie jak umiem :) i frajde mi to sprawia>

-- 21 lut 2015, 22:19 --

cyklopka, ja Ci powoedzialam ze jestes ladna ! O! Bo jestes, masz delikatna urode i piekne oczka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, moja droga loczki ostatnio pod wpływem, jak domniemam leku, lekko oklapnięte, ale co tam... Ty lepiej oczyska na konkurs dawaj... :D

DarkMaster, Nie wiem skąd masz takie informacje. :lol: Powiedz, co mam Ci powiedziec w zamian, żeby zrobiło Ci się miło?

Ale my się tu dopieszczamy na tej Spamowej! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi