Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, W menu był jeszcze pstrąg z patelni,z cytrynką i koperkiem ;) Jeśc nie możesz bidulko, to sobie chociaż poczytasz o jedzeniu... Mam nadzieję, że do wieczorka Ci minie rzygawka i coś uda się przekąsic. Ale przede wszystkim dużo pij.

DarkMaster, Znaczy jak potrzebny masaż karku, to w dym do Ciebie? ;)

Zasiadłam na zasłużone luzowanie - kawka, piernik, książka...

Koło siódmej przyjeżdża moja siostra i z młodym posiedzi nad chemią, a ja z jej córą nad angielskim. Barter... :D

A jakie Wy macie plany na wieczór? Spokojny relaks, czy korzystanie z uroków życia? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, aj to pysznosci Kochana :105: zjadlabym , tymczasem pije miete i jem sucharki :D Co ciekawego czytasz?

Ja bede doczytywala koncowke Mankella bo zostalo mi ostatnie 50 stron (z 560) no i gapila sie na tv.

W pon zas dentysta , juz sie bojam :zonk::zonk::hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, a bylam u jednej kolezanki ktora noge zlamala a pozniej na wqieczor bylam u drugiej koelzanki ktora kosmetyczka jest i siedzialam do pozna , robila mi maseczki profesional jak w salonach spa , i bylo super , gadalysmy , smialysmy sie ... a rano bylam w pracy (pilnuje 4 letniej dziewczynki bo nic innego na razie nie znalazlam )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :papa::papa:

Aż mi ślinka leci na takie żarełko u Kosmo ! :yeah::yeah: pstrąga lubię, ino tych ości nie lubię dłubać :D

Ja miałam wieprzowinkę w sosie słodko-kwaśnym (z miodem, pomidorami i papryką) i małe, całe ziemniaczki z koperkiem = też dobre :D

platek rozy, Kochana ***, Ty na to rzyganko ugotuj sobie kisielu i po łyżeczce, ciepły powoli wcinaj. Okleisz sobie żołądek, nie będzie Cię tak szarpać i zostanie coś w żołądku. Zawsze dzieciom dajemy kisiel przy każdego rodzaju wymiotach. Mięta jest za ostra i oziębia organizm.

amelia83, chyba masz lepsze dni i tak trzymaj się Kochana :great:

DarkMaster, ja też bym chciała masaż karku, ale mam zabroniony :( przy dyskopatii - jedynie laser, UD, hydroterapia dozwolone i magnetoterapia.

tosia_j, nie nazwałabym Twojego życia wegetacją. To ciężka praca, bycie z chorym synem w domu... dzielna jesteś Tosiu :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Mirunia dobrze gada - nie dla mięty, zdecydowane tak dla kisielu!

A mam takie czytadło - "Kochanka Freuda", z recenzji -"doskonale oddana atmosfera Wiednia końca wieku i domu Freudów, gdzie zakazana miłośc zmaga się z poczuciem obowiązku" ;)

mirunia, Miruniaaaa! Już się zastanawiałam, gdzie zaginęłaś w sobotni wieczór! Oj też żarełko miałaś dobre... Co porabiałaś do tej pory?

Zebrec, Cze imprezowiczu! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a dzionek jak przy sobocie... zakupy do południa w pobliskich sklepach i na targ poszłam po jaja.

Słonko dzisiaj świeciło, ale mało go było, więc z dalszych spacerów nici. Później gotowałam obiad i jednocześnie ogarniałam chałupkę co nieco.

Chodzę cały dzień po domu w kołnierzu, bo dokucza mi ostatnio szyja... bóle, zawroty, itp. :( sama wiesz :bezradny:

Próbowałam znowu wiosnę wpuścić balkonem, bo ciepełko było... dziwny ten luty i ta cała zima :shock:

A teraz relaks przy herbatce z Wami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, chlopak czytajacy gazete , i dziewczyna palaca papierosa:)

mirunia, Kochana tulam Cie :******** ja tez w kolnierzu chodze jakis czas bo tez mi ostatnio szyjny sie odzywa:(

Co sie umeczymy to nasze.mam ten kisielek , zajadam :)

kosmostrada, cos slyszalam o tej ksiazce.... a ciekawa czy dopiero zaczelas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi