Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, zmusiłam się do wyjścia po jasności i 1,5-godz. spacerek zaliczyłam ( bo wracałam ogródkami działkowymi i innymi mało uczęszczanymi miejscami ) ... miałam motywację ... papier toaletowy na przecenie w Biedronce :mrgreen: Ale tak ciepło było, że się musiałam po drodze rozbierać :shock: Niedawno zrobiłam sobie warzywa na patelnię, a na to wsunęłam 2 eklery :hide: Aha ... i jeszcze otworzyłam cydr, który już mi stał od paru miesięcy w szafce ... niesmaczny ... wcześniej nie piłam i spodziewałam się większych fajerwerków :bezradny: Wolę białe winko ( bo po czerwonym mnie łeb boli )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, każda motywacja dobra do wystawienia nogi z chałupy i złapania tlenu! ;) Jakie to ja preteksty wymyślam czasami... Na myśl o eklerach dostałam ślinotoku :105: Ale po 1,5 godzinnym spacerze też bym sobie pozwoliła.

Może ten twój cydr stary był po prostu, bo powiem ci, że może fajerwerków nie ma , ale naprawdę da się to pic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, granata teoretycznie powinnaś "wystukac". Ostatnio w ulotce z biedry nawet reklamowali urządzenie do oporządzania granatów. Przyznawaj się dalej, jakie to jeszcze dobrości w tych siatach miałaś... :D

To weekend fajnie ci się zapowiada, trochę luzu i rodzinnie się poudzielasz...Jak u mnie - spokojnie, ale coś drobnego się dzieje.

-- 16 sty 2015, 19:35 --

Zalatana23, a ty kochana jakiegoś plana na weekend masz?

Idę do empiku, zw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, U nas ferie dopiero za dwa tygodnie. Ale masz fajnie, młodego gdzieś na ferie wysyłasz...My wyjeżdżamy na początku tylko na 5 dni, a potem, jak nie będzie śniegu, to młody będzie musiał sobie coś wymyślac.

mirunia, też wydłubuję do ostatniego ziarenka... ;)

Kupiłam sobie w empiku na przecenie szwedzki kryminał, więc wiadomo, co robię jutro wieczorem.

Idę z chłopakami oglądac Lostów, młody już robi herbatę i rozpakowuje herbatniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Spamową :D

Mój dzień także pełen wrażeń był...

- wizyta w banku, bo zablokowałam sobie kartę kodów

- wizyta w sklepie z ziołami, głównie dla Męża, bo u mnie trochę lepiej-dokupiłam gripovitę, bo juz się skończyła, nowy syrop dla diabetyków a także Zioła zakonnika, które wspomagają przemianę materii /czyli jakby na odchudzanie, choć w to nie wierzę/

- zakupy w Biedronce również były - z granatem włącznie, ale obierał mój Mąż, bo On to robi jakoś "bezboleśnie" dla mojej kuchni :D , a ja dostaję gotowe do jedzenia /mam szczęście/, poza tym tak jak wspomniała Araszka, dzisiaj były obniżki ręczników papierowych i papieru, kupiłamwięc ten największy, bo jest bardzo wydajny. Te obniżki nie są zbyt duże, ale człowiek ma satysfakcje, gdy kupi cokolwiek troszkę taniej, nie rezygnując z dobrej jakości

- ponowne wyjście z pieskiem

Opisałam to wszystko po to, by nawet sobie uświadomić, że już mogę, chcę, jestem szczęśliwa, że powracam do normalnego funkcjonowania, prawie bez lęków, z lekkimi zawrotami głowy i chociaż noc miałam bezsenną, znowu ;) udało się :D

Wiatam nową koleżankę :Dzaczarowanaą :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, podobno Lesio jest najlepszy, a tym, które ja wypożyczyłam, jestem rozczarowana...już więcej nie wypożyczę Jej książek, bo nie tego szukam w literaturze. Kryminały bardzo lubię, ale nie tej autorki.

-- 16 sty 2015, 19:57 --

mirunia, dziękuję :D , naprawdę to wiele dla mnie znaczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

papiery toal i reczniki kuchenne do niedzieli -20% :D

hejka tym co nie widziałam :papa:

już 3 razy wyszłam dziś z domu :uklon: jeszcze pojde raz z psiakiem, teraz herbatke na rozgrzanie robie bo cos i zimno, pogapiłam się na mecz w ręczną polska Niemcy facetów :P

na jutro tez mam już plany :shock::P jakos mi w dzień lżej jak jestem wśród ludzi, a jak sama to se pobeczę, choć dziś uroniłam łezkę przy siorze

-- 16 sty 2015, 20:07 --

jasaw, :great: super ciesze się ze dobrze czujesz kochana:**

ja za chwilke umykam do wanny zrelaksować się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heeeej...

Oszukali mnie w szkole. Stypendium nie będzie 70 pieniędzy zniżki tylko 40 pieniędzy, a i tak musiałabym zaliczyć sprawdzian z antybiotyków w niedzielę na 5 i jeszcze się wykazać, że pamiętam coś z poprzednich działów, u pani, która od dwóch lat nie dała nikomu piątki :lol: A mógł mi facet od WFu dać 6, bo i tak te zajęcia się nie odbywały, więc co by mu ubyło? :evil: Chyba machnę ręką i nie będę się spinać, bo leki biorę, ciężko mi się na pamięć czegoś uczyć, jak mi zwykłych słów brakuje jak mówię :hide: A chciałam jeszcze jutro się chociaż na godzinkę z kolegami zobaczyć, żeby nie zapomnieli jak wyglądam 8)

W ogóle taka sytuacja, pan od psychologii chciał, żebyśmy ocenili jego zajęcia. Słuchałam z niedowierzaniem, jak koleżanki mu słodziły odczytując całe referaty o tym, jak dużo się dowiedziały o sobie ( :shock: ), że jest kompetentny i ciekawie wykłada ( :shock: ). Ja wybrnęłam, bo powiedziałam tylko, które tematy można wykorzystać w prawdziwym życiu, a nic o jego osobie.

Bo o jego osobie to mogę powiedzieć tyle, że nie budzi mojego zaufania, zadaje zbyt osobiste pytania na zajęciach (a nie jesteśmy u niego na terapii), opowiada o swoich pacjentach i jeszcze rozdarł na mnie mordę przed świętami z powodu nieporozumienia z inną osobą. I serio, chciał, żeby każdy mu litanię komplementów wypisał. Ja mu, kurwa, zaraz wypiszę paszkwil na forum, bo się pajac przyznał, gdzie przyjmuje, żeby nie chodzić do niego, bo on potem o tym opowiada na zajęciach :blabla:

A teraz jestem głodna, ale nie ma serialu. Jak jeść bez serialu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, kosmostrada, przyszłego Technologa Żywności ( jak dożyję ) chcecie pouczać jak przechowywać żywność :nono: Toż ja ze swoją emetofobią niczego przeterminowanego bym się nie tknęła.

Zmieniłam avatar na bardziej niegrzeczny :pirate: Ale musiałam użyć zmniejszacza, bo miał za duże wymiary niestety i nie ma już efektu wizualnego takiego jak oryginał, ale ważne, że się w ogóle dało go zmodyfikować !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ale masz fajny awatar :yeah:

-- 16 sty 2015, 20:15 --

ja zawsze mam roblem z tym edytowaniem rozmiarow :oops:

jutro pobudka 9, spacer z psiakiem, pojde zobaczyć jak siostrzeniec wystepuje w kinie na jasełkach potem pewnie pomoge rodzicom cos ogarnąć i wieczorem umowilam się z sasiadka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, kosmostrada, mirunia, co Wy z tymi granatami robicie ? Jecie tak na surowo ? Czy wyciskacie sok ? Sok z granatów ( ale taki 100% ) jest bardzo zdrowy, mi.n na układ krążenia ;) Ale wiadomo, trzeba odpowiednio zapłacić za jakość :bezradny:

A ja jutro trzecia tura po kolejny papier toaletowy :mrgreen: ( jak kupię kilka sztuk, to więcej zyskam ... aczkolwiek ja nie jestem zwolenniczką kupowania rzeczy na zapas ... wyleczyłam się z tego jakiś czas temu, a ten papier to taki bardziej motywacyjny, bo mam do Biedronki w Krakowie kawałek )

Ja chyba nie umiem być niegrzeczną dziewczynką :bezradny: ... zmieniłam avatar i dostałam mdłości :why: Poczekam jeszcze chwilkę i jak nie przejdzie wracajcie zabawki ... nie ma rady :time: Jestem skazana na infantylność do końca życia :!::!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mam dużo czwórek, dlatego może być problem ze średnią. Gdyby nie to, że wypadam blisko stypendium, to bym machnęła ręką i poszła spać/czytać/grać :papa: A tak to jeszcze pospinam pośladki do niedzieli.

O, jeszcze mogłam panu od psychologii powiedzieć, że mnie przyprawia o kolkę jelitową :lol: bo dzisiaj było co nieco o stresie. Co on dzisiaj takiego durnego powiedział? Że PTSD jest wynikiem długotrwałego stresu? :lol:

-- 16 sty 2015, 20:41 --

witajcie ponownie... widze temat o paleniu... ja raz pale a raz nie pale jak mi się chce... chociaz ostatnio dawno już nie palilam :)

Ja w tej jednej jedynej kwestii w życiu jestem konformistką, palę z palącymi (jeśli częstują, a ostatnio nieczęsto, bo podrożało), a z niepalącymi nie palę. Względy smakowo-dymowo-towarzyskie, bo własne papierosy mi już nie smakują, tylko "Cudzesy".

A sama tylko ordynuję sobie w celach leczniczych, bo nikotyna rozkurczowo na mięśnie gładkie, czyli może mi czasem poratować jelito.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi