Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw mam beagle. Przesłodka jest, bo z tych mniejszych. Dostała antybiotyk w zastrzyku i coś przeciwzapalnego. Jak jutro będzie lepiej to dostanie antybiotyk w tabl a jak nie to zastrzyki. Od powrotu z kliniki cały czas spała ale pomogło jej, bo wstała i wyjadła wszystko z miski :mrgreen:

kosmostrada no też się zdziwiłam :shock: To zapalenie ma ropne, czyli taka jakby ludzka angina, a do tego powiększone węzły...

cyklopka super przygoda :great:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mogę doczekac się weekendu. Jutro nie idę do pracy, to sobie popiorę i posprzątam. Pójdę do biblioteki i może wypiję kawę z koleżanką. A w weekend coś rodzinnie wymyślimy i sobie sama coś fajnego porobię, jakieś biżu czy cuś. Już się nastawiam.

Idę z młodym oglądac "jeźdzca znikąd". Na pewno potem zajrzę, co popisaliście.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, pieski często chorują na anginę, z tego co wiem. Niektóre rasy mają szczególne skłonności...

Beagle są fajniutkie, ale mój psiak nie przepada /z wzajemnością/ za nimi ;) może są duzo silniejsze od nich, więc budzą respekt :mhm: , co ciekawe, pekińczyki bardzo lubią się w obrębie swojej rasy.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę dzisiaj skupić się ani na czytaniu, ani filmie. Włączyłam radio, może spokojna chilloutowa muzyka mnie wyciszy?

Dzisiaj niewiele zrobiłam, ale czasem można sobie odpuścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! Przed chwilą wróciłem od babci i dowiedziałem się, że we wtorek miała nadciśnienie i o 00:30 poszła sama do szpitala. Miałem z nią poważną rozmowę, że w takich sytuacjach powinna dzwonić do wnuków albo syna, a nie sama wychodzić z domu. Nigdy nie wiadomo co może się stać. :?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, :brawo: Uważam, że dbałośc o starszych ludzi świadczy o kulturze, empatii, dobrym sercu / :cry: / człowieka.

wieslawpas, Wiesiu, miałeś wziąć się za siebie, dlaczego nie próbujesz robić czegoś ze swoim problemem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw moja beagielka lubi wszystkie psiaki :mrgreen: W sumie pekińczyka jeszcze nie spotkała, ale myślę że by się dogadała :lol: Kelly jest z mniejszych beagle, waży ok 10kg więc wszyscy myślą , że to szczeniak ;)

-- 15 sty 2015, 22:41 --

Swoją drogą, to pierwszy z moich psów, a miałam ich kilka, który ma anginę.

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

Zalatana23, jak zareagował mąż? Hmmm po pierwsze w końcu zaczął rozmowę. .

Po drugie i tak wg niego to ja jestem tą złą..

Po trzecie dowiedziałam się że ma jakąś koleżankę z którą uwielbia gadać i ciągle z nią gada. Ze mną nie ma o czym..

Po czwarte Zasugerował ze to co Wam pisze to od razu zmusza Was do dawania mi takich rad..

Po piąte powiedział ze to strata czasu siedzieć na forum..

Po szuste pomimo że pytał mnie o różne rzeczy to i tak ma swoje zdanie..

Po siódme ja powiedziałam ze straciłam zaufanie to zasugerował ze bez zaufania nie da się być w związku i ze on nie będzie się zmieniać. .

W zasadzie oprócz tonami łez jakie wylalam od wczoraj nic się nie zmieniło. . Wsadził am w ten związek 10,5 roku po to żeby usłyszeć ze woli gadać z jakąś dziewucha niż ze mną to boli najbardziej. ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Ty jeszcze nie w łóżku :shock: ?

-- 15 sty 2015, 22:40 --

wieslawpas, Wiesiu, co chcesz, żebyśmy do Ciebie pisali ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi