Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Płatku :-***

Ja bym chciała coś na pół etatu. Mojego męża ciągle nie ma i inaczej byłoby mi ciężko. Tylko nie mam pomysłu co mogłabym robić :bezradny: Korporacyjny wyścig szczurów już przeżyłam i odchorowuję do dzisiaj ;)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, co smacznego jadles?/?? :105:

Zalatana23, to witaj w klubie , ja to samo i w wyscigu juz udzialu brac niez amierzam.

Mobing na co dzien .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand nareszcie się odezwał i mogę ruszyć z konkursem :D Ale zabalował :pirate:

60274_900.gif

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, :great::great::great: wlasniez nim rozmawialam:)

Lece sobie myc wlosy i sie uplumkam.

Do pozniej.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór :D

Dzisiaj udało mi się wkońcu dotrzeć do biblioteki-jestem szczęśliwa, choć przekonałam się, jak bardzo moje oczy są słabe, niedowidzące. Do tego pochylanie głowy, by odczytać tytuł i autora, było niezwykle męczące i spowodowało zawroty głowy, mimo to dałam radę. Poszukiwanych przeze mnie, a polecanych przez Was /Kamilka, Karinka/ tytułów nie było, ale zamówię -zarezerwuję. Wzięłam inne - Grażyna Jeromin-Gałuszko - Oczy Marzanny M, Kontredans Marii Nurowskiej /prywatnie Babcia Maćka Rocka :D /, oraz Justyny Szymańskiej Właśnie, że tak. I jeszcze 2 dla Męża - Lema.

Byłam też w Biedronce. Jestem w szoku, bo moja dzisiejsza aktywność osiągnęła dość wysoki poziom :D

-- 05 sty 2015, 18:38 --

Arasha, cudny kociaczek, choć jestem psiarką...przekonuję się kotów, ale nie łapię z nimi kontaktu jeszcze.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde coś w gardle czuję i mam katar. Nie lubię tego.

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, a cóż to Ci się stało w Nowym Roku ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, czemu akurat kawy ? Ty się lepiej przyznaj, gdzieżeś zabalował ?!

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, podpis :o

groźne kartele kawowe a przecież muszę być jeszcze większy bad boy gdy konkurs trwa :lol::twisted:8)

-- 05 sty 2015, 20:05 --

i tak gotowałem z kotem :lol:

-- 05 sty 2015, 20:07 --

gotowałem cały czas mnie nie było :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Kochani!

Dziś strasznie się w pracy urobiłam, poszliśmy w ramach obiadu na kebab, bo zrobiłam strajk kuchenny z zarobienia. :P

Cieszę się na jutrzejsze wolne, nabiorę energii na środowy kolejny zapieprz.

A dziś na spamowej jakoś tak bez energii wszyscy, nastrój melancholijny. Kochani do wiosny jeszcze tyle czasu, trza dac radę!

mirunia, Kochana, jakbym siebie ostatnio słyszała. Na całe szczęście przyjdzie znów nowa fala i niedługo lepiej się poczujesz. A ten tydzień szybko minie, jutro może uda ci się dopieścic i zrelaksowac własną osobę. ;)

Ferdynand k, Wszelki duch Pana Boga chwali! Któż nam się objawił?! Ferdziu w Nowym Roku! :D Cóż cię wzięło na nowy avek?

-- 05 sty 2015, 20:25 --

Zosia_89, a jaką pizzę masz? Bo może z łakomstwa się skuszę...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, :********** super ze Ci sie udalo wreszcie wybrac do biblioteki ! :yeah: Bardzo sie ciesze .

Ciekawa jestem tych ksiazek , napisz koniecznie czy warte poznania.

mirunia, tulam Kochana :********** mam nadzieje ze jutro poczuejsz sie lepiej!

Nie rozpieszcza nas ta pogoda ani takie dni , nijakie.

:bezradny:

Ferdynand k, buuuuuuuuuu :P:P:P :**********

Zebrec, lubie fryty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej Plateczku! Czytałam, że u Madzi całkiem dobrze ci minął czas. Jak się czujesz teraz?

-- 05 sty 2015, 21:18 --

Ferdynand k, Ferdulku, ekstrakty kawowe gotowałeś? :D I co ci wyszło, masz już jakąś spec-kawkę do polecenia?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********* a teraz w miare , nie tak najgorzej , do dobrego samopoczucia daleka droga ale jest lepiej niz wczoraj .

A Ty co na jutro masz w planach????

-- 05 sty 2015, 21:25 --

A ja wlasnie zaglosowalam :mrgreen: w konkursie Arashy naszej niebanalnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, o, nie wiedziałam, że już ruszył konkurs, też jej zagłosuję, a co... To cieszę się kochana, że chociaż jest w miarę, bo już tak martwiłam się o ciebie.

Jeszcze nie wiem jaki plan na jutro, nawet staram się nie planowac za bardzo, ażeby ujarzmic moją potrzebę kontroli. Myślałam, że pożyczę coś z biblioteki, ale siedziałam dłużej w pracy i nie zdażyłam zajśc. Pewnie coś razem porobimy, zależy od pogody, a jeśli będzie światło, to pewnie ponaprawiam biżu, bo 2 naszyjniki mi się zerwały.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, o zdjatka porob bizu :105::105::great: chetnie bym looknela :)

Ja tez nie mam planu na jutro, moze na spacer pojde o ile nie bedzie zbyt mrozno albo zbyt paskudnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, spacer to podstawa, ja i tak chodzę , bo z psem, ale nie zawsze sprawia mi to przyjemnośc. Mam nadzieję, tak jak ty, że pogoda pozwoli się nacieszyc wyjściem z domu. Dziś znów u nas była wiosna, więc who knows....

Obiecuję i obiecuję te zdjęcia biżu, mam nadzieję, że jutro się zmobilizuję.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dopieszczaj się kochana, dopieszczaj, bo to obowiązkowe dla zdrowia i psychicznego i fizycznego. Też chciałam upiec jutro jakieś ciacho, ale obiecałam sobie schudnąc świąteczne obżarstwo, a jak będzie w domu, to się przecież nie powstrzymam.

Mam 22 stycznia duże wyjście, moje pierwsze od nawrotu choroby i chciałabym byc mega laska :mrgreen: .

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, święte słowa... Planuję albo skórkową spódnicę, albo skórkowe spodnie - rock star nie może miec obwarzanków :hide::D Na razie postaram się żrec na noc, to już będzie coś.

-- 05 sty 2015, 22:36 --

Zosia_89, taka artystyczna imprezka - trochę sztuki, trochę rozmów, trochę picia. ;)

Przymierzam się nawet do wypicia jednego drinka na odwagę, mam nadzieję, że nie skończy się to jak u naszej Cyklopki, że mnie wyniosą nieprzytomną :D

Ja strasznie nie lubię zdjęc, bom niefotogeniczna okrutnie. Może kiedyś się przełamię, żeby się pokazac...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi