Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadłam pożyczyc miłego wieczoru, a tym co się złachali jak ja - miłego odpoczynku przed kolejnym pracowitym dniem.

Plan w zasadzie zrealizowany, a czekoladowe makaroniki wyszły pyszne, musiałam ostentacyjnie zamknąc puszkę, boby na święta nie zostawili... :D

Jutro znów ściera w łapę, a ekstatyczne gotowanie ponownie od poniedziałku.

Fizli,dzięki kochany, kusi mnie to ciasto, ale na oko to umiem tylko w słonym robic. Do ciast to lubię miec dokładne proporcje i czas pieczenia chociaż w przybliżeniu, bo takiego ku..a termometru jak na filmiku nie mam. ;) Spróbuję je, ale na spokojnie, nie w ferworze walki. Wtedy bez stresu, że nie wyjdzie.

Zalatana23, oj bidulko, byle by do świąt się uspokoiło. Ale to jakaś epidemia na spamowej z tym brzuchem... :shock:

Walnęłabym sobie jakiegoś drinka, albo chociaż herbaty z rumem na zakończenie dnia... Ech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, oja biduleczko :********** kuruj sie zeby na swieta wydobrzec.

cyklopka, jasaw, Dziewczynki buziolki :*********

Ferdynand k, Kocurzasty i JERZY1962, Jerzykowaty :******** buziaki Chlopaki :mrgreen:

kosmostrada, tez mnie czeka jeszcze w ciul rzeczy zrobic ... :bezradny:

Ale dostalamw prezencie sliczny , dyfuzor zapachowy bo wiadomo ze ja zapachy w domku kocham. i do tego slodycze dostalam :105:

-- 20 gru 2014, 22:33 --

cyklopka, to fajny wieczor :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to fajny wieczor :great:

Ale człowiek odwykł, nie wiadomo ile wypić ani kogo podrywać. Zdumiała mnie liczba facetów wokół.

A napić się musiałam, bo usprawiedliwiałam w szkole dzisiaj całą grupę przed dyrekcją, zostałam oficjalnie zwolniona z jutra, a jeszcze posprzątałam szafkę z odczynnikami.

Nie wiem, czy to efekt leków, czy czego, że tak łatwo sobie radzę z ludźmi (nie licząc rodziców).

W ogóle wpadła sąsiadka i mnie uczesała, nie ogarniam :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, super pomysl! mozemy robic co chcemy w koncu :yeah::mrgreen:

hej gosiulek, platek rozy, dzisiaj jakos zlecialo, spac mi sie strasznie w pracy chcialo wiec zawinelam sie wczesniej troche. I w ogole denerwuje mnie, ze tam ludzie okna ciagle otwieraja bo im goraco, a ja przez to marzne :silence:

to się ubierz :-]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżyłam dzisiaj dzień w towarzystwie, w którym nie czuję się najlepiej, a właściwie nie czułam, a dzisiaj byłam spokojna, obojętna...idzie lepsze :roll:

Jutro rano jadę na cmentarz, z Synem, więc będę zawieziona, co mnie cieszy...

Moja choroba skóry /niezakaźna/ daje mi "popalić"... trudno uwierzyć, jak bardzo coś takiego może czlowieka męczyć :shock: , a do tego brak nadziei na wyleczenie, koszmar jakiś :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi