Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, witam was, w tym dniu gdzie czarne kruki odchodzą w zapomnienie

pochwale się co żem zrobił u kumpla dla jego Agamy brodatej kiedyś tam https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/383514_483207191714178_1174932879_n.jpg?oh=3356ed97337d12b0f79fc17baa56eb68&oe=5507BC6E

a teraz w tych yy "rytmach" wykonuje terrarium dla swojego węża [videoyoutube=fCdGtuWB2fs][/videoyoutube]

-- 19 gru 2014, 14:12 --

a to jest hmm można rzec że wzornik wykonywanego terra http://i21.servimg.com/u/f21/11/31/29/48/dsc00122.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry ludkowie!!! :papa:

U nas pada i pada. Muszę wyjśc po zakupy , a tu parasol przydałby się, a nie lubię parasola... :roll: No nic kaptur założę, kaloszki, psu płaszczyk i fru.

Fizli, sama bym chciała taki tropikalny domek... :D

amelia83, kochana tylko spokój może nas uratowac. ;) Trzymam kciuki za zaliczenie.

JERZY1962, może jednak nie dla ciebie ten lek. Akurat na święta musiałeś zmieniac? Zobacz, może się jednak organizm przyzwyczai, wiesz jak to z tym paskudztwem, trzeba się czasami przemęczyc.

jasaw, kochana, emocje opadną, zajmiesz głowę i wrócisz do normy. Oby szybciutko było lepiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, kosmostrada, dziękuję kochane /Synowa sprawiła mi wczoraj przykrość. Może jestem trochę przewrażliwiona?/!

Tak, zajęłam się obiadem, ale jeszcze we mnie siedzą złe emocje ;) Wiem, minie.

-- 19 gru 2014, 13:43 --

amelia83, Karinko, powodzenia niezmiennie Ci życzę :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, a co się stało?

Miłego dnia Wam życzę, dzielne dziewczyny i chłopaki ;) ;)

Ja jestem małpą okropną, muszę panować nad sobą, wrrrrr, dlaczego ja nad sobą nie panuję, tylko gadam rzeczy, które mogą być źle odebrane, mimo że wcale tak nie myślę :( Niedobrze, niedobrze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja już wywietrzona, zawilgotniała i z ulgą z powrotem w domu.

Kupiłam mojej mamie jako jeden z prezencików świecę do masażu u kosmetyczki i młody kupił dla mnie ( o zapachu dyniowym :105: )

Fizli, U mnie nerw przedświąteczny. Ja proszę takie duuuże terrarium, cobym tam leżaki zmieściła na picie drinków z parasolką z kumpelkami... :D

Cognac, hej małpiszonie! :mrgreen:

jasaw, pewnie ktoś mniej wrażliwy by po prostu olał głupie gadanie, ale jesteśmy jakie jesteśmy i drobiazgi potrafią mocno zabolec. Na całe szczęście dobry człowiek jesteś, więc urazy nie chowasz i to minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć wszystkim :papa:

Mój dobry nastrój trwa już drugi dzień, dałabym wiele żeby czuć się tak zawsze :roll:

Zadowolona jestem, bo dorwałam długo poszukiwaną grę "Postaw na milion" - moja mama i syn uwielbiają ten teleturniej więc się pewnie ucieszą :yeah: A mężowi kupiłam bluzo - sweter :mrgreen: Dokupię mu jeszcze jakiś drobiazg i będzie git.

W sklepach tłumy, pada deszcz a na termometrze +13 stopni :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, hej kochana, no to widzę że prezenty też masz z głowy. No to już coś - 2 dni w świetnej formie, a jest szansa na więcej! Może się utrzyma, czego ci życzę z całego serca. :great: U nas też anomalia pogodowa, jeszcze cały dzień pada. Jeden plus w tym widzę, nie trzeba nosic rajstop. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, no no, mam ten sam problem każdego dnia, za dużo piszecie :nono:;)

Ehhh, u mnie w pracy sezon imprez firmowych, no i mam smuta... Po ostatnich 2 nieudanych wyjściach, gdzie wyszłam tylko na idiotkę (nie potrafiąc się w klubowym hałasie wkręcić w żadną rozmowę) stwierdziłam, że nie dla mnie takie spotkania, bo wpadam potem w dołka...

Z drugiej strony wszyscy o tym gadają, czuję się taka wyalienowana, nie pasująca :( Z powodu nerwicowych problemów z żołądkiem już nie piję alko, więc opcja żeby się narąbać i pleść trzy po trzy również odpada.

Jakiś czas (dawno) temu, jak miałam "nastrojową górkę" to zaliczałam wszystkie imprezy i świetnie się bawiłam. Teraz już nie umiem, mam fazę chowania się przed światem, co jest przyjemne, ale tylko do czasu konfrontacji z ludźmi i ich wiecznych pytań "a czemu z nami nie idziesz?". Ludzie sie integrują, a ja nie dość że małpa, to jeszcze na aliena wychodzę ;]

Smętu-smętu ;) Muszę wziąć się w garść i nie myśleć o tym ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, ja tak myślę, że to może byc teraz jakaś taka faza u ciebie i spokojnie bym to przeczekała. Mówisz, że nie potrafisz wbic się w rozmowę, ale dobrzy słuchacze też są w cenie. Wcale nie trzebą byc gwiazdą imprezy, aby byc osobą mile widzianą. Mówię to z perspektywy kogoś, kto swoje w życiu wyimprezował i w różnych fazach tego imprezowania byłam. Nie ukrywam, że jak wypiłam, to gwiazdowałam, ale myślę że krąg znajomych sobie stworzyłam przez umiejętnośc słuchania. Więc głowa do góry i ja bym się starała w przypływach lepszego humoru do ludzi wychodzic. Nawet po to, aby nie zdziczec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi