Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

koleżanka z pracy zadzwoniła, odebrałam :D do tej pory nie interesowało mnie kto dzwoni, po co i miałam lęki :roll: ; noo i powiedziała, że tęsknią za mna, ja chciałam się nich przejść odwiedzić choć n chwile, nie do pracy pogadać, wczoraj właśnie o tym myślałam, ze oswoje się i łatwiej mi będzie wrócić już pracować

i może jutro albo pojutrze zobaczę, popołudnia mam całkiem niezłe od dwóch dni

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dziękuję :roll:

Karinko, może uwierzysz, że mnóstwo ludzi Cię kocha, lubi, tęskni za Tobą...

Próbuj wszystkiego, co podpowiada Ci serce...i rozum!

kosmostrada, to prawda :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja też się cieszę!! :)) to odpocznij kochana, zregeneruj siły, ale pisz tu z nami ;)

wiecie, zastanawiam się co ze szkołą, cały czas rozkminiam za i przeciw czy zrezygnować ,atakie myśli mam w gorszych chwilach :oops: > czy dam radę pocisnąć ze szkołą, mam kilka zaległych zaliczeń ale do nadrobienia i nauczenia nooo i postanowiłam dać sobie czas, moja psychiatra chciała dać mi zaświadczenie do szkoły jak bylam 2 tyg temu u niej ale wtedy byłam w takim stanie ze nie zareagowałam , może zwiekszona dawka antydepresanta się rozkręci i będzie lepiej z koncentracja, pamięcią ;

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********** powiem Ci ze ja na poczatku terapii tez reagowalam wielkimi nerwami i lękami , pozniej z biegiem m czasu to sie zaczelo uspokajac .

Mysle ze u Ciebie bedzie podobnie:)

amelia83, ogromnie sie ciesze ze sie lepiej czujesz :********* oby tak dalej! Trzymam kiciukaski

:great:

jasaw, Super ! Maz pewnie zachwycony???? :**********

mirunia, Madzia slodka i lubie sie z nia bawic , jest nawet maloplaczliwa i dosc sie slucha .:)

Lubie dzieci ,zawsze zalowalam ze nie moge miec swoich....

To jedziemy na tym samym wozku z mdlosciami :bezradny: mam nadzieje ze to nam szybko minie.Ja dzis pichcilam watrobke drobiowa z jabluszkami doprawiona majerankiem. :smile:

Arasha, :*********** tez segreguje a ostatnio zawiozlam ze znajomym stare gazety i ksiazki jeszcze z technuikum i podstawowki ktore byly spakowane w piwnicy i zarobilam sobie 37 zl :) a skup mam niedaleko to nie spalilo sie paliwa wcale :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a Madzia ile ma lat? na ile godzin ja pilnujesz? tosia_j, :lol: kot Cie najwyraźniej polubił

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, 4 latka i chodze 3 razy w tygodniu po okolo 4 godziny.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, gdybym była troszkę zdrowsza, sama chętnie podjęłabym się takiej pracy... :mhm: / :why: ?/

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam taką nadzieję kochana. Ja tak myślę, że udaje mi się w ogóle dotrzec, dzięki temu, że myślę sobie o tym, że wam wieczorem napiszę, jak kiepsko mi ten poranek szedł i wy to zrozumiecie... Ot taki trik, że mogę sobie pozwolic na słabośc i to paradoksalnie daje mi siłę.

Z terapeutką obgadałam wzięcie tego leku na noc i powiedziała, że jeśli jestem w stanie wytrzymac, to może nie brac, bo lepiej dla terapii, aby emocje nie były maks stłumione. Zastanowię się.

amelia83, spróbuj jakoś ze szkołą załatwic, a może się uda jakoś ten rok zaliczyc. Nic nie tracisz próbując, jak nawet się nie uda, to efekt będzie taki sam jakbyś rzuciła, a zawsze jest szansa, że nabierzesz wiatru w skrzydła. Może byc przecież bez fajerwerków, byleby do przodu. W końcu szkoda już nawet tej pracy którą włożyłaś. Kochana tak naprawdę zastanów się i podejmij decyzję po prostu dobrą dla siebie.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w dzień u mnie super:-) odwiedziłam znajomych przywieźlismy choinkę potem zakupki. .. mała juz wyszykowana do spania ubranka do przedszkola juz wyjęte teraz tylko noc oby przespać i będzie dobrze:) jeśli chodzi o Elicee bo też na tym jestem od półtora roku to powiem tak... biorę 10 mg na dobę a czuje się różnie. .. myślę że przy dłuższym stosowaniu to na każdym leku będzie w kratkę bo organizm się przyzwyczaja do leku a nasze organizmy różnie reagują np na stres pogodę czy nawet jeśli chodzi o cykl. Ogólnie raczej się trzymam, funkcjonuje w miarę normalnie, czasem leki łapią głównie w nocy ale w dzień tez się zdążają ale nigdy nie do tego stopnia żeby brać coś doraźnie. ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, noo tak, dokładnie jak napisałaś, rozważam wszystkie za i przeciw platek rozy, oo 4 latka, ja kiedyś zajmowałam się dziewczynką 4 latka i jej bratem 9 lat chyba miał bo był po przyjęciu i mieszkałam z nimi od poniedz do soboty, mała rano zaprowadzałam do przedszkola, potem odbierałam, chodziłam z nimi na basen, pomagałam w lekcjach, obiadki śniadanka kolacje jak druga mama, przez kilka miesięcy miałam jeszcze drugą prace na pół etatu

-- 16 gru 2014, 19:40 --

chocovanilla, mirunia, hejka kobietki :)

tez bym już chciała choinke :105: , ale u nas jest bardzo ciepło w pokoju i mogłaby nie wystać do świąt

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pewnie ze zrozumiemy :********* Kochana , pomysl o tym leku , jesli jednak czujesz ze bardzo sie meczysz to moze jednak wez. Nie wiem co Ci poradzic ,...

jasaw, Aniu myslez e bys byla bardzo zadowolona z takiej pracy :********** ale zdrowko najwanziejsze ! Poza tym Ty masz malusie wnuczki i one Ci daja radosc :mrgreen:

amelia83, fajna taka praca zeby sobie cos dorobic , ja narazie jestem zadowolona :)

Zebrec, : :papa::papa: hey , hey , u mnie w miare , slucham muzyki i niebawem ide sie plumkac :) a Ty jak sie miewasz?

Kurcze meczy mnie teraz jakies napiecie w glowie i w oczach.... :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, hejka, mój w kuchni ze ścierą w rękach :)) generalne porządki

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, mój jak zwykle na ostatnia chwile przytaszczy jakiegoś drapaka :lol: choć raz mu się udała, taka była gęsta, sliczna...my mamy jeden pokój wiec choineczka raczej mniejsza

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj miałem ostatni dzień szkoły i nareszcie trochę wolnego. ;) Niestety przez uszkodzony komputer mam ograniczony dostęp do forum. :?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, a jak Twój dzionek ?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :papa:

Widzę, że nastroje u Was różne. U mnie podobnie :bezradny:

Przez kilka dni byłam bez internetu, ale nadrobiłam lekturę :mrgreen:

Od jutra muszę wziąć się do roboty bo nadal nic nie mam na święta :why:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, do kiedy to wolne? od szkoły? ;)

-- 16 gru 2014, 19:55 --

Zalatana23, hejka :)

ja ide na fajke

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, to z nerwow , mam to raz na czas ... trzyma mnie kilka dni i puszcza jak jestem spokojniejsza..

acherontia-styx, :*********

-- 16 gru 2014, 21:07 --

Zebrec, a mnie troche dobijaja te swieta , dawniej jak bylamz drowa i mialam wolne od pracy to sie cieszylam a teraz mnie troche przerazaja :o

Zalatana23, :********** tez nic nie mam na swieta :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam nadzieję. .. ja to mam raz na jakiś czas ale nie dłużej niż godzina może dwie w chwili napięcia pewnie chociaż nie zawsze jestem w stanie to napięcie uchwycić.. dopiero teraz tak skleja fakty bo po południu tak miałam i przypomniało mi się ze jakoś od południa juz niektórzy mnie złości li bez powodu w zasadzie... nerwu sitko ze mnie... ale jak coś mnie takiego dopada to od razu czarne scenariusze widzę ze juz kogoś atakuje lub ze padne z nerwów itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi