Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie ;).

Orientuje się ktoś skąd można pobrać za darmo filmy? Oprócz chomika ;). Najlepiej bez rejestracji, podawania numerów telefonu i takich tam.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Wyspiarze :!:

tosia_j, nie lubisz świąt?

-- 11 gru 2014, 15:35 --

Ja, chociaż nie przygotowuję "dużych świąt", lubię ten nastrój, atmosferę przedświąteczną :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na święta zrobiłam nalewkę :mrgreen:

Dzisiaj zrobiłam rosół, bo w domu chorzy.

Uczyć mi się nie chce, bo nie wiem, czy mam coś na jutro.

Weszłam na chwilę do internetów potrollować, przywitać się z wami...

a potem coś sprobuję ogarnąć. cokolwiek.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu, aż tak :?:

-- 11 gru 2014, 15:49 --

Od kiedy na świecie pojawiły się Wnuczęta, wszystko ma dla mnie inny wymiar...bycie babcią jest cudowne :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

Wróciłam do domu zaliczając po drodze jemiołowy szaber ;) Obcięli obok mnie drzewa z pięknymi jemiołami to się poczęstowałam. Już powiesiłam, nic tylko się całować :105:

Płatku dzięki za linka z ogóreczkami :-***

Fizli Ty jesteś mega materiał na męża :great: Wiem co mówię, bo mówię to jako żona absolwenta technikum gastronomicznego :mrgreen:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro awansuję na pułkownika

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypożyczą mi akms i pepesze.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

A ja jestem chora, grypa jakaś czy coś

trzeci dzień w łóżku, zaczynają mnie nachodzić lęki związane z samotnością :( nie wiem, co robić, czego się uchwycić, żeby nie spaść:( eh... to irracjonalne, ja to wiem, rozumem wiem:( Ale to nie wystarcza:(

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, hej :papa:

Nie dowiedziałam się od Ciebie, gdzie leżysz ( u siebie czy w Kraku ). Myślę, że przeziębienie to nie jest powód do rozmyślań nad samotnością :roll:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, w Krakowie, w tym stanie to bym sie nie pokusiła o jechanie do rodziców, zresztą tam są pieseły czyli jeszcze alergia na dodatek :D

No właśnie, przeziębienie to nie powód do myślenia o samotności, muszę się tego trzymać, dzięki :*

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, a tak, żeby odwrócić na chwilę Twoją uwagę od choroby ... pochwal się, co dostałaś na mikołajki :P ?

Nie wiem, co to za moda na określenia pieseł, koteł :roll: Wiesz może, kto to wymyślił ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam!:) w końcu prawie koniec tygodnia.

U Was też tak nie ma śniegu? codziennie rano wstaję i patrzę automatycznie za okno, z nadzieją, że w końcu będzie biało. Nie wiedziałam, że aż tak będę wyczekiwać:)

Cognac, ja spędziłam ostatni weekend w łóżku, poniedziałek również, ale nadal nie czuję się do końca dobrze. Wylecz się porządnie, wygrzej, pooglądaj coś, poczytaj i jakoś to zleci!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi