Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka ;)

U mnie też szaro buro i ponuro aż w domu ciemno a nie lubię świecić i mieszać światło dzienne ze sztucznym :bezradny:

haniu, gdzie Ty mieszkasz co masz słońce teraz, na Karaibach :?: Przydało by się słoneczko, wczoraj słoneczko świeciło i było zupełnie inaczej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Zalatana23, JERZY1962, :**************

U mnie tez ciem,no i buro , wczoraj na wieczor sie rozpadalo.

Bylam w sklepie , kupilam pieczarki bo dusilam wlasnie miesko z nimi i do tego surowka z pekinki i ogorka w sosie czosnkowym.

No i szukanie pracy , wysylanie milion cv z ktorego to szukania niewiele przychodzi. :105::cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam popołudniowo :D

Zebrec, jakieś ukryte talenty ? Wrzuć fotę, jak się upiecze, żebyśmy wiedzieli, czy nie ściemniasz ;)

tosia_j, najlepszego z okazji rocznicy na forum :great: Miałaś się dopisać do wątku :nono:

Od orzeszka dla Ciebie :P

-- 25 lis 2014, 16:25 --

Szukałam ponad godzinę, żeby znaleźć jakiś nietuzinkowy i klimatyczny bukiecik ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już jestem poważnie zahartowana. Mąż chory, piesek ma silny nawrót choroby zwyrodnieniowej kręgosłupa, a ja, poza bezsennością, wytrzymuję "ciśnienie"...jestem mocno zdziwiona :mhm:

Pozdrawiam serdecznie :D

-- 25 lis 2014, 16:34 --

Arasha, piękny bukiecik - to chabry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w ten bury i mokry wieczór!

Kochani, wielki krok za mną. Od wtorku psychoterapia! Pani psycholog mnie dziś do siebie przekonała, mimo że pracuje w nurcie integratywnym, czyli "miesza", ale podobnież dużo korzysta z poznawczo- behawioralnej, na którą się uparłam. W razie co na piechtę dojdę, przed pracą termin, więc nie rozwala mi dnia, no i w ramach nfz. Pani w średnim wieku, uśmiechnięta, zakręcona - tak jak chciałam, nie naburmuszona , z kamienną twarzą. No pochodzimy i zobaczymy, czy mi pomoże.

Zalatana23, Jak wyjazd, fajnie było? I udało ci się wreszcie sklecic ten życiorys?

Ja mam na następne spotkanie wyliczyc najważniejsze wydarzenia swojego życia - ale to wieczorkiem przysiądę i przepiszę na czysto moje stare autoterapeutyczne wypociny.

platek rozy, kochana, wiem, że już cię męczy to błaganie o pracę, ale proszę nie poddawaj się, bo nie ma innego wyjścia i wreszcie się uda.

Też robię surówkę pekinka plus ogórek , też dajesz kiszony? To ulubiona surówka mojego syna.

tosia_j, jak ci kochana minął ten rok na forum?

jasaw, dzielności ty nasza! Tak chyba jest, że jak trzeba, to w sytuacjach wymagających potrafimy wykrzesac mega siły. Ja najbardziej się rozpadam na kawałki, gdy jest za dobrze i spokojnie i organizm nie musi się mobilizowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witaj moja droga :D

Masz rację, że organizm potrzebuje silnych bodźców paradoksalnie, by dobrze funkcjonować...

Co do terapii, to moja Psychoterapeutka również pracowała w nurcie mieszanym, który dla mnie okazał się odpowiedni.

Dobry specjalista wie, co dla kogo dobre :D

Wierzę w dobrą - skuteczną psychoterapię odpowiedniego psychoterapeuty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada :-***

Wyjazd udany :mrgreen: Troszkę się zresetowałam i odpoczęłam od terapii.

Życiorys oddałam dzisiaj, wszyscy po 2-3 strony a ja 6 :shock: Już się boję interpretacji i szukania drugiego dna , że tak się rozpisałam ;) Dzisiaj dopadło mnie zniechęcenie i zmęczenie terapią :bezradny: Mam nadzieję, że to przejściowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi