Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Prakseda, właśnie ;) . Jednak jestem zwolenniczką prezentów mądrych...

-- 21 lis 2014, 00:52 --

DżejnRołs, ja na początku też tak reagowałam, ale po pewnym czasie przyzwyczaiłam się. Nie mam z tym problemu już. Uwielbiam ten relaksacyjny spokój i wizualizacje, które mi przy okazji towarzyszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prakseda, jednak nie mogę kupić wszystkim dzieciom, bo są w różnym wieku...

-- 21 lis 2014, 01:00 --

DżejnRołs, tak, musisz chcieć, to jasne. Ja sama odnalazłam relaksacje w necie, przed laty. A ponieważ bardzo źle czułam się po lekach, szukałam róznych mozliwości. I tak leki ziołowe i relaksacje, czasem Hydroxyzina 10mg, pomagają mi przez cały czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, już się położyłam, ale przeżywam zawsze to, co się na forum dzieje :? Dlatego wstałam, żeby się ponownie zmęczyć.

Z relaksacji to mogę Wam polecić bardzo fajne nagrania ze strony www.dobrewibracje.pl 8)

Ja sama nie miałam przekonania do takich autohipnotycznych sugestii, ale był czas, że bardzo mi pomogły :D Generalnie sprawdzają się, jak człowiek jest w stanie się choć trochę wyciszyć i wyłączyć od otaczających bodźców i myśli :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Hey :*************

Ja wczoraj mialam bardzo intensywny dzien .

Na rozmowie o prace bylo mi wszytsko , od zawrotow glowy poprzez lęki i dretwienia ciala ale przebrnelam ja i niestety nie stac mnie na bezplatne szkolenie ktore sie odbywa w Wawie .Tydzien czasu , za ktory sobie sama musze zaplacic przejazdy i jedzenie oni daja tylko miejsce do spania i nie placa za nic.Wykorzystywanie ludzi :?

Pozniej po rozmowie poszlam sobie do Galerii handlowej coby sie odstresowac , wprawdzie nie kupilam nic poza kilkoma rzeczami do jedzenia w auchanie ale poprawilam sobie nastroj .A po Galerii pojechalam do kolezanki na kawke .I wrocilam do domu pozno .

Mam isc na inwentaryzacje do sklepu 30 listopada--- 120 zl zarobie od godziny 21- 5 rano. Dobre i to.Dzis szukania pracy ciag dalszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziwne z tym szkoleniem, nei wiem jakie są praktyki w orange itp., w orange pracowałam 1 dzień (ulotki + akcja promocyjna) i nie zapłacili ani mi, ani dwóm dziewczynom, które też były ze mną - ale kij im w oko, przynajmniej rozrywka jakaś była i trochę wspomnień z niestandardowej pracy. Może oni mają takie podejście do pracowników...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :papa:

Ja miałam nawet dobry dzień. Zaczął się niepokojem i napięciem, ale wyszłam dziś na sesję i wszystko ze mnie zeszło :mrgreen:

Odgruzowałam już częściowo dom ;) Ściany mam pomalowane i jest ślicznie :mrgreen: Z beżów i brązów poszłam w popiel. Fajnie wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi