Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, napiszę Ci na priva, o kogo chodzisz, to padniesz, bo nieraz czytałaś jego posty na forum i gościu wydaje się całkiem do rzeczy

Ucieszyłaby mnie bransoletka albo jakiś wisiorek :105: , ale masz dużo czasu, bo moje urodzinki przypadają w dniu zarejestrowania się Jerzyka na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, cześć Ferdziu :papa: i za mną też :shock:

Dziewczynki, ja chyba też odstąpię od kolacji, zjadłam pełny obiad /1,5 mielonego z ryżem i surówką i zupę-krem z brokułów/ to teraz tylko pochłonę jogurt morelowy i pójdę lulu.... na razie piję herbatkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, a jak uznasz, że pewne granice zostały przekroczone zgłoś to do adminów i już.

Zgłoszę, bo pewne granice zostały już dawno przekroczone.

Proszę hejterkę żeby darowała sobie chamskie docinki pod tym postem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, nie mam jogurtu :bezradny: mirunia Cie jogutem poczestowala :D Ode mnie masz mysze i najwyzej bedziesz ja mial na jutro na obiad :P:P:o

Ide do plumkania , pojadlam sobie , ozniej bede sie gapila na Walking Deadow 5 serie . idzie o 22 .00

Dobranoc Kochani :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha aż szkoda komentować ... No, ale nigdy nie ma pewności kto, tak naprawdę jest kim...

Ja też swego czasu pisałam z chłopakiem z forum. Ten "mój" był na moje nieszczęście fajny i zamiary miał jak należy, przyjacielskie. Chociaż gdyby nie to, że jestem mężatką to kto wie... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,hej! Ja mam dziś beznadziejny dzień.

Nudza mnie tematy o roslinkach, a matura coraz bliżej.

Kto mi powie,ze matura to bzdura?

Tak na pocieszenie chociaz:)

Matura to bzdura. Ja jej nie zdałem i jestem szczęśliwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, dziękuje, od razu mi lepiej.

Dla mnie jednak studia sa idealnym pretekstem na wyznaczenie granicy i wyrwanie się z domu. Zresztą ja tylko się ucze, wiec cóż innego mi pozostaje.

Cała przyjemność po mojej stronie.

Studia powiadasz? Myślę że nawet gdybym zdał maturę to bym na nie nie poszedł, to przerasta moje możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madeline1111, studia są fajne, dają kopa i możliwości wszelakie ( rozwojowe, towarzyskie, przyszłościowe itp) i o tym myśl, jak cię weźmie leń.

Zebrec, Hej , hej!

Dobranoc, idę oglądac starego Colombo, a potem do wyrka, bo jutro ciężki dzień. Pa pa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi