Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zaszalałam dziś w lumpku i za całe 10 zeta kupiłam sukienkę, cienka, koszulowa w kolorze dżinsowym. Trochę za zimno na nią teraz, ale już sobie wymyśliłam look na wiosnę ;)

Zalatana23, o rany, remont brzmi dla mnie równoznacznie z horror. Zbieram się do pomalowania sypialni, ale zebrac się nie mogę. :? Przychodzi ekipa, czy sami malujecie?

platek rozy, miłego kawkowania kochana!

Ja dziś chyba nie zmobilizowałabym się do wyjścia, dzień ewidentnie dresowy, wersja bez makijażu i włosy jakby piorun w nie strzelił. Pocieszam się, że i tak jestem urocza. :P

kosmostrada :-***

Ja zamierzam wpaść po weekendzie do lumpexu ;) Lubię pobuszować :mrgreen: Też mam z lumpka sukienkę dżinsową, wersja wiosna-lato ;-)

Malowanie oddajemy fachowcowi :hide: Biorąc pod uwagę mój antytalent i ciągłe wyjazdy mojego męża skończylibyśmy może na wiosnę :lol: A tak, kilka dni i po krzyku. Przynajmniej mam zajęcie ;-) Marzy mi się dekoracyjny zagłówek w sypialni i obmyślam co by tu wykombinować. Może jakiś dekor, może tapeta???

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Z klimatów remontowych to uwielbiam wymyślanie i kombinowanie tak jak ty z tym zagłówkiem. A pięknych tapet teraz jest bez liku. Fajnie że ekipa przychodzi, to się nie złachacie ( ty trochę tak bo jednak trzeba przygotowac do remontu, potem posprzątac), a będzie się działo i towarzystwo będziesz miała.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :papa::papa:

Zalatana23, współczuję Ci tego remontu... chyba każdy, kto go przeżyje może nazwać się nowonarodzonym bohaterem, bo to bardzo desperackie przedsięwzięcie :silence:

Przeżywałam to 3 lata temu, całe mieszkanie gruntowne malowanie, nowa podłoga w kuchni i nowy wystrój przedpokoju /gładź i jakieś dziwaczne nakładanie farb 3 warstwowe/..... sajgon nie z tej ziemi trwał ponad dwa tygodnie. Wiele prac wykonywałam sama w ramach "szybkiej" pomocy :mrgreen:

Teraz tylko chodzę i podziwiam jak to wszystko całkiem ładnie wyszło, a najfajniej jednak przedpokój.

kosmostrada, też tak lubię kombinować w trakcie remontu jakieś dodatki, naklejki, kilka kolorów w jednym pomieszczeniu itp.

-- 15 lis 2014, 18:40 --

Ferdynand k, cześć Ferdziu..... :papa: a wymyślamy remonty :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dość pracowita sobota była, teraz herbatka i odsapka.

Zakupy, porządki, gotowanie obiadu, a w międzyczasie pranie. Wszystko to przy "akompaniamencie" mojego kaszlu... chyrlam jak zdechlak.

W poniedziałek niestety do pracy..... łoj, jak ja wstanę tak rano i się wyprawię do tej roboty po tak długim leniuchowaniu??????????? :why::why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia nie myśl o poniedziałku, jeszcze całe jutro masz :mrgreen:

Ja lubię zmieniać, przerabiać, kombinować, ale ta przyjemność jest wtedy jak już fachowiec sobie pójdzie ;-)

Póki co cieszę się rodzinną sobotą :D

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa::papa: Witajcie :papa::papa:

Tak mi jakoś dzisiaj smutno i ponuro, całkiem jak dzisiejsza pogoda :( chyba dlatego, że jutro wracam już do pracy, a nie jestem jeszcze całkiem zdrowa i gotowa by tam iść. Ranki są jeszcze do kitu, czuję się osłabiona, bo trzyma mnie jeszcze przeziębienie.

Ciekawa jestem jak będzie jutro... czy dam radę pozbierać się rano :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek! :papa:

Widzę moi drodzy, że pogoda koopiasta wszędzie. Ja słoneczka to już dawno nie widziałam, a jeszcze dziś zrobiło się bardzo zimno. No ale w końcu należy się cieszyc, że tak długo nas listopad nie dopadł. Nie mam dziś w ogóle energii, tyle co wyszłam z psem, poszliśmy na wybory, po drodze na pocieszenie do herbatki nabyłam babeczkę kajmakową. Teraz siedzę pod kocem, czytam Zwierciadło i zaglądam co u was.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć chłopaki :papa:

U mnie deszczowa niedziela :( Poprawy nastroju poszukam dziś w Ikei :bezradny:

Kup mi parę świątecznych pierdółek, to może i mi się nastrój poprawi, bo w nocy same łzy mi leciały :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry artykuł jest w Zwierciadle o nadużywaniu leków. Trochę może powierzchowny, ale warty przeczytania. Cytuję:

"W Polsce za mało mówi się o szkodliwości długoterminowego brania leków, szczególnie tych z grupy benzodiazepin, które mają właściwości uzależniające. Otwarcie mówimy o alkoholizmie, narkomanii, ostatnio o hazardzie. Lekomania to wciąż tabu."

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:**************

Wczorajsze wyjscie na kawke super :105: wrocilam zrelaksowana i radosna :)

Dzis bylam u ciotki na obiadku , wlasnie wrocilam i czekam na moja siostre ktora ma wpasc za chwile bo bedziemy przy kawce klecic bizu ;)

Ogolnie mialam calkiem fajny weekend:)

Jutro rozmowa o prace .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, heeej :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, oj dobrze że sobie przyjemnośc zakupową sprawiłaś, to masz siłę do roboty. :D Podziwiam cię, że o tej porze się jeszcze zmobilizowałaś.

Ja to chyba sobie coś kupię dopiero na przecenach...

JERZY1962, jak wieczór, trochę ci napięcia zelżały?

platek rozy, no i kolejna rozmowa o pracę, super kochana, coś wreszcie z tego wyniknie. W ogóle to wspaniale, że udaje ci się na te rozmowy chodzic, bo ja miałabym z tym lękowy problem.

Pilnuję pieczeni, bo młody wrócił późno od kolegi i dziś obiad na kolację.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi