Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was Kochani!!! :papa::papa:

Właśnie pochłonęłam kawał sernika z kawusią i przymierzam się do wymyślenia szybkiej zupy... na drugie mam wczorajsze udko pieczone, tylko odgrzać. Chyba zrobię szybką zupkę z serka topionego z makaronem, dawno już ją robiłam :yeah:

U mnie za oknem szaro, buro i ponuro... jakoś przestało na razie mżyć, a rano było "kapuśniakowo" za oknem. Nigdzie dzisiaj nie wyłażę, bo jestem nieco podziębiona- chrząkająca i zachrypnięta. ot co! :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, kosmostrada,

ostatnio to obiad jest w biegu ze śniadaniem jogurt pitny truskawka banan

kanapka z ogórami kiszonymi szynka sałatą pomidorem i majonezem -kupna

drożdżówka

napój izotoniczny albo woda

i tona supli :P

I to wszystko naraz :hide: ??? OMG ! Ogórki kiszone popijane jogurtem truskawkowo - bananowym ... A dojeżdżasz do roboty, czy gdzie tam :roll: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki miły Ferdynand , sie okazal! I pomyslec ze nie lubilam go tylko z powodu awataru

Bo te avatary tak zmylić człowieka potrafią :bezradny: Też myślałam, że to jakiś stary chłop, któremu się w chałupie nudzi ...

-- 09 lis 2014, 14:10 --

Ferdynand k, jakie to kierunki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, energia pojawia się u mnie tak bliżej południa :bezradny:

No tak, tą mżawkę odesłałam tak bardziej na północ, :mrgreen: bo od wczoraj nic, tylko ciapie i mży... straszna zgnilizna :evil:

Siedź Kochana w domu, nigdzie nie wyłaź, bo wilgoć przenikliwa po kościach się rozłazi :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, eh muszę wyleźc, bo psa trzeba wylatac i ja muszę wychodzic wczorajsze obżarstwo.

tosia_j, Arasha, Wiecie co dziewczyny, ja tu krócej od was, a Ferdka mam obcykanego....

Ferdynand k, Nie dośc, że ambitny student, to jeszcze dobroczyńca zwierząt... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, Arasha, Ferdynand k, tosia_j, u mnie tez ponuro i dzeszczowo ale targi sniadaniowe sa przeniesione pod daszek i beda caloroczne :) Kupilam sobie jeszcze przyprawe eko "ziola malgorzaty" do zup , sosow i mies drobiowych , jak mam okazje zawsze ja kupuje oraz czubrzyce czerwona ale ta ostatnia kupowalam niedawno to jeszcze mialam.

Ja jadlam brownie fit bez cukru za to z makiem i zurawinka :105::105::105:

Spedzilam fajny poranek i przed poludnie przy plotkach i smacznosciach.Wrocilam przed momentem i zjem niebawem obiad.

A jutro ide do ciotki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc kamilko :) nie wiem jak sie czuje, ale wi ze jest nie dozniesienia i mam dosyc wszystkiego. Calego mojego cholernego zycia i tego ze nie potrafie ogranac tego balaganu w mojej glowie.

Przepraszam ze marudze ale 4 dzien leze w lozku i nie piszlam ma zajecia bo po co :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, Kochana rozumiem Cie doskjonale bo ja mialam taki dzien wczoraj i miewam takie dni co jakis czas. Dzis gdyby nie to wyjscie poranne to byloby podobnie:************* a jak lamo? nie dziala juz?

tosia_j, staram sie na ile moge zeby normalnie funkcjonowac , moze dlatego :uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy lamo dziala, chyba bardziej na bordera niz chad :/

Jestem mniej nerwowa i sie nie irytuje i nie placze tak czesto.

Ale jesli chodzi o dol i pustke to raczej nie. Nie wiem w czwartek ide do lekarki. Jestem u kresu wytrzymalosci.

Nie chciala mi ostatnio zapisac ssri bo bala sie ze wpadne w manie ale w tym stanie w kyorym jestem raczej mi to nie grozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:**

Bidulko jest dokladnie tak jak.mowisZ. przepraszam ze jecze chociaz ty masz podobnie. Ale jestem w stanie calkowitej rezygnacji. Najgorsze ze tej pustki sie nie da w zadne sposob wypelnic. Kiedy czuje sie lepiej probuke sobie znajdowac jakies zajecia. Nawet te studia zaczelam z tego powodu. W tej chwili.mysle ze ta historia ze studiami skoczy sie dosc szybko bo mie mam.sily sie uczyc ani chodzic na zajecia.

Nie mam juz nawet nadziei ze w jakikolwiek sposob uda mi sie wypelnic te braki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi