Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

AtroposIsDead, no nie mija właśnie. Odstawiam i nie chcę na to patrzeć. Tylko odstawić nie można tak od razu. tzn. żeby nie było, że Cię namawiam na taki krok... A swoją drogą to na co bierzesz rispolept?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, no nie mija właśnie. Odstawiam i nie chcę na to patrzeć. Tylko odstawić nie można tak od razu. tzn. żeby nie było, że Cię namawiam na taki krok... A swoją drogą to na co bierzesz rispolept?

Zaburzenia osobowości z cechami psychotycznymi i doraźnie Cloranxen na ataki.

Be my recursion to be my recursion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra i ja się wam przyznam ... co mi tam ... '85 :pirate: ( ale emocjonalnie 15 lat mniej :lol: )

Tośka, rób te wykresy na jutro ...

Edytowane przez Gość

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia Brakuje mi miruni :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki kochani za pocieszenie po prostu czuje sie inna czuje bezsens i pustke ale kocham to co mam i jestem szczesliwa tylko szkoda ze to kiedys minie... takie dziwne rozkminy i stad podejrzenie schizy...

widzialam ze niektorzy maja problem z benzo... jeszcze 2lata temu bym sie smiala ze jak mozna sie uzaleznic? przeciez tyle razy odstawialam i to lekki bo cloranxen5mg i wracalam.. w sumie bralam to jakies 5 lat z malymi przerwami i w maju ubieglego roku zmienilam lekarza i leki po 4dniu atak padaczki odstawialam potem pod kontrola neurologa przez tydzien mysle ze to za szybko ale historia sie powtorzyla i po 4 dniu kolejny atak padaczki.. nie wracalam juz do cloranxena cala sie telepalam mialam leki i w ogole... dzis mam nauczke i dodatkowo leki na padaczke...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku partyjkach tysiąca na razie wygrywam, jutro ciąg dalszy...

chocovanilla, Dlatego ja się tak bałam tego cholerstwa i z ulgą odstawiłam. Brałam tylko 2 miesiące, a i tak odstawienie odczułam.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajnie by sobie było na forum w tysiąca pograć :mrgreen: Szkoda, że nie da rady :bezradny:

Miłej nocki wszystkim :zzz:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzien dobry ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, cóż.. bywa

Wet jeden powiedział że to po zabiegu ten ropień, zakażenie czy nawet przepuklina w najgorszym wypadku coś z jelitami ale on się nie podejmie bo nie wie jak tamten zabieg przeprowadził. Poszłam do tego co wykonywał zabieg kastracji. Powiedział że to nie pooperacyjne tylko się ukuł gdzieś i powstał od tego ropień. Zgrywuniu znów miał podaną narkozę. Przeciął mu to i podał jakieś leki. Ma to wycieknąć, ta ropa z krwią. W poniedziałek kontrola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*************

Ale mam migrene , za oknem stopni 22 , to nienormalne w listopadzie wiec moze od tego mam taki bol glowy. Wczoraj lalo , dzis od rana slonce , teraz na deszcvz sie zbiera i upal jest, wyszlam po chleb to wrocilam upocona , a mialam tylko lekka bluzeczke i kurtke cienka.

aj jak nie urok to sra..... ka :P:x:o

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :D

Ojej Płatku toż to lato u Ciebie :smile:

Miałam okropny poranek. Napięcia , lęki, frustracje... Tak mi się ręce trzęsły, że mi soczewka upadła i nie znalazłam :why: I tak pojechałam, z jednym "sprawnym" okiem :zonk:

Po terapii mi się polepszyło i nawet shopping zaliczyłam ;) Do środy wolne!!! :yeah:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka !

płatku :**********Czy my na pewno jesteśmy w tym samym mieście :shock: ??? Na Bronowicach od rana pochmurno i 16,5 C. Mnie przez ostatnie 2 dni bolała wieczorami głowa :( Dzisiaj jest lepiej, za to jestem masakrycznie słaba :(

zalatana23 Podobno to bardzo częsty mechanizm, że osoby w trakcie / przed terapią czują się gorzej, są ogólnie rozbite i zniechęcone do dalszej pracy nad sobą. Ponoć taki stan trzeba przetrzymać, to potem jest już tylko lepiej :D A co ciekawego kupiłaś, kochana ?

Też jestem okularnica, tylko w dosłownym tego słowa znaczeniu :mrgreen:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa:

Czy to tak musi być, że jak jednego dnia lepiej, to drugiego gorzej? :time: Wstałam z ogromnym bólem głowy i walczyłam z nim do godz. 13. Wzięłam dwa Apapy i długo nie chciało puścić. Już naszykowałam sobie Etopirynę max na dokładkę w razie czego... ale nie wzięłam...

platek rozy, możemy sobie podać łapkę dzisiaj.... też mam okropny dzień, jakbym wczoraj przewidziała. Taka dziwna pogodowa migrena, która przystopowała mi zupełnie moje plany i zamiary. Nie zrobiłam dzisiaj zupełnie niczego co planowałam, oprócz małych zakupów. Na przejściu musiałam uważać, żeby nie wpaść pod samochód... ból i zawroty przyciemniły mi i tak pochmurny dzisiaj świat :silence:

Ciepło jest bardzo jak na listopad, rano tylko mrugnęło trochę słoneczko i na tym koniec.... ciężka pogoda dzisiaj, może dlatego te migreny :bezradny:

Infinity, Zalatana23, Arasha, :papa::papa:

ha ha, też noszę okulary :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi