Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, no coś przydałoby się na mobilizację. Jeszcze ty mógłbyś mnie w stroju ninja, ze swoimi wymarzonymi nożami i dzikim wrzaskiem pogonic. :mrgreen:

Mój pies jest z tych truchtających na smyczy, więc ile musiałabym przejśc, żeby dzisiejsze łakocie spalic... No cóż najwyżej polezę, a potem trochę jogi w domu porobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :***********

Ja wstalam w bylejakim nastroju, zjem sniadanie i jade ze znajomymi na targi sniadaniowe na kawal ciacha veganskiego.

Juz sie zdarzylam fatalnie ponakrecac wiec moj mozg powinien na 100 % wyladowac w jakims koszu na odpady . :hide::hide:

Zycze Wam milej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej hej kochani!

Pogoda u nas boska jak na listopad, od razu bardziej życ się chce. Poogarniałam trochę w chałupie, ale tak na luziku. Lubię za to niedzielę, że nic na szybko, nic na siłę, bez dokładnego co do godziny planu. Trochę się posnujemy, potem pójdziemy do lasu z psem, obiad może zjemy w Ikei.

Ferdynand k, To co ty mój drogi jesz na obiad, jak na śniadanie bigos? :D

platek rozy, Dobrze że się ruszyłaś z chałupy kochana, to może nastrój trochę pójdzie w górę. U nas niestety targów śniadaniowych już nie ma. Szkoda, bo ruch byłby, bo pogoda piękna.

tosia_j, i co wymyśliłaś na swój powalający look na imprezę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi