Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, jeszcze raz serdecznie dziękuję Kochana:********

Tak, masz rację, gdybym chodziła do pracy, to dałabym stamtąd znak życia... chociaż dwa zdania, a tak była cisza zupełna z mojej strony... no cóż, złośliwość rzeczy martwych i na dokładkę kosztownych :bezradny:

Czekam teraz aż się elicea na dobre rozkręci i zacznie działać na całego, bo muszę wrócić do pracy w miarę zdrowa i chętna do działania. Jestem jeszcze 2 tyg. na zwoln. i ufam, że będzie lepiej. Najgorzej jest rano, tak do południa jestem rozbita i niemrawa... jakaś otępiona, no tuman całkowity :why:

Po południu i wieczorkiem odżywam i włącza mi się normalne myślenie.

Jeszcze długa droga przede mną w leczeniu depresji i nerwicy, dopiero raczkuję na nowym leku :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja z LO przypomniała mi się.

J. Polski, siedzę z koleżanką, sielanka. Pani psor mówi, że liźniemy trochę literatury zza wschodniej granicy- której chyba nie musze mówić, że sporym fanem jestem."Zbrodnia i Kara" omawiana będzie, mówi psorka.

Koleżanka odwraca się z wielkimi wybałuszonymi oczami w moją stronę i pyta

-czytałeś to?

-czytałem.

-to jaką zbrodnie popełnił ten Ikar?

Pięknę dziewczę, słodkie można powiedzieć, położyło mnie na łopatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór tym, których jeszcze dziś nie witałam!

I znów wróciłam ze sklepu, bo okazało się, od wczoraj, że moje dziecko wyrosło jeszcze z butów na wf i kurtki zimowej... Chyba jednak oszaleję. :why: Kurtkę udało się dziś kupic za rozsądną cenę, butów będziemy dalej szukac w środę. Męczy mnie to latanie po sklepach...

Nie wiem skąd ta nerwowa atmosfera na forum, ja akurat jestem spokojna dzisiaj. Może listopadowy nerw mnie nie dopadł, bo pogoda u nas dopisuje, fotony łapię z rana z psem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja z LO przypomniała mi się.

J. Polski, siedzę z koleżanką, sielanka. Pani psor mówi, że liźniemy trochę literatury zza wschodniej granicy- której chyba nie musze mówić, że sporym fanem jestem."Zbrodnia i Kara" omawiana będzie, mówi psorka.

Koleżanka odwraca się z wielkimi wybałuszonymi oczami w moją stronę i pyta

-czytałeś to?

-czytałem.

-to jaką zbrodnie popełnił ten Ikar?

Pięknę dziewczę, słodkie można powiedzieć, położyło mnie na łopatki.

Dobre. Padłam :pirate: Mnie się akurat "Zbrodnia i kara" bardzo podobała. A najlepsze jest to, że u nas babka zapomniała o tej pozycji i sobie przypomniała, przy okazji powtórek przed maturą. Ale ona to w ogóle była udana. Całe Oświecenie pominęła :great: I oczywiście JA , bo któż by inny :? , ją w tym uświadomiłam, ku zgrozie mojej klasy :shock: Tak to się kujonką było :105:

Inna sprawa, że naprawdę dziwną mieliśmy polonistkę :roll: Wysoka blond laska przed 40, która nam pewnego dnia oznajmiła, jak to ją 4 raz oblali na praktycznym z prawka. Aha ... i nas jeszcze kiedyś poinformowała, że ona to jest farbowana, jakby co :mrgreen:

Jerzyk :papa: Męczę tą relaksacyjną muzę ... a to w sumie prawie 6 godz. tego nagrania :shock: Ale ja lubię takie klimaty :P

-- 03 lis 2014, 22:41 --

tosia_j, nie wiem, ale bawi mnie to :D

co niektórzy muszą zdecydowanie nabrać dystansu do słów pisanych na tym forum :P

Ja dopiero na forum zaczęłam się uczyć ... jakiegokolwiek dystansu :roll: Bo wcześniej u mnie z tym kiepsko było. Oj, kiepsko :bezradny:

-- 03 lis 2014, 22:44 --

wszyscy dzisiaj jacyś nerwowi :lol: nie wiem co jest :P

Na nerwowość ... polecam muzę Jerzyka :mrgreen: Nie ma bata, żeby nie uspokoiła.

kosmo Powiedz mi, bo mnie to już od jakiegoś czasu nurtuje ... Ty jesteś gdzieś z Pomorza, tak ? I sorry za wścibskość, ale ... kocham nasze morze :105: , a mam nad nie prawie 700 km i od jakiegoś czasu ... fobię komunikacyjną :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to przez to ze ja nie mam psa!!

Ty wiesz, że może coś w tym jest... Ja jednak czy chcę , czy nie, codziennie jestem na powietrzu i do tego minimalną dawkę ruchu mam. Poza tym na nieduży nerw pies działa jak piorunochron, wystarczy go głaskac i przytulac i całe zło schodzi do ziemi. :D No ale niestety to działa tylko na drobne rozdrażnienie...

-- 03 lis 2014, 23:54 --

Arasha, tak moja droga, jestem z Trójmiasta, od urodzenia, i wielce sobie chwalę to zamieszkanie za pięknośc okolicy, a przeklinam za zimną wilgoc i wahania ciśnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Znaczy się góralka jesteś?

Nie taka do końca ;) Duże miasto na południu Polski, ale wokoło góry ...

Gdybym może była gdzieś spod Tater, to bym nerwicy nie miała :bezradny: Kto wie ?

A tosia pewnie z Piątku ( geometrycznego środka Polski ) :mrgreen: ? Tak po drodze by miała od jednej do drugiej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi