Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A ja Wam powiem ze sie zawzielam , ubralam i poszlam sama do sklepu!

Niedaleko ale sama i z tymi kreciolkami!

Dumna z siebie jestem jak nie wiem , lęk byl ale szlam spokojnie oddychalam i myslalam a najwyzej wyglebie to poprosze zeby ktos mi pomogl wstac :shock::shock::shock::shock: i kupilam sobie jarzyne do obiadu , chleb i na oslode lizaka w ksztalcie misia!

:great: Bardzo się cieszę :********* A jakiego smaku był ten miś :mrgreen: ???

Ja dzisiaj małe pranko zrobiłam ( a raczej dokończyłam płukanie z wczoraj ) i poszłam do apteki po ampułki na wzmocnienie włosów.

Nie, no ... Tosiu ... każdy może słuchać. Po prostu nie wiem, czy lubicie takie klimaty ;)

-- 31 paź 2014, 15:32 --

Tak trzymać! Przez umalowane oko inaczej się patrzy na świat :yeah:

Ja tam oczu nigdy nie maluję :bezradny: 2 razy w życiu mi się zdarzyło ( serio :D )

Szkoda mi czasu i po co gałki oczne podrażniać :roll:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ludki

czy to z okazji swieta zmarłych takie tłumy na wyspie?

A coś Ty za nowe święto Antonino wymyśliła? Nie ma czegoś takiego jak święto zmarłych hi hi. W kalendarzu jest święto Wszystkich Świętych 1 listopada i Dzień Zaduszny - 2 listopada. Gwoli ścisłości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć

U mnie cały dzień super, a teraz mnie dopadło :why:

Wracałam do domu i poczułam ucisk/kłucie w mostku i już jazda na całego...

A za chwilę rodzina przyjeżdża :zonk:

W gardle gula, w głowie zamęt... buuuuuuuu :-(

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno co wróciłam. Cmentarz zatłoczony że hej. Ciężko mi było ogarnąć grób w takim tłoku ludzi. Teraz mam stresa że coś zrobiłam nie tak i jutro rodzinka mnie skrytykuje. W sklepach też tłoczno, a podobno bida w kraju, pewnie, najbardziej widać z okazji jakiś świąt.

-- 31 paź 2014, 18:17 --

A co za msza jest w tvp2 :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmęczona jestem, ręka boli, więc na jutro sobie ostatnie ogarnięcie na błysk zostawię...

Widziałam z okna dzieciaki latające w przebraniach za słodyczami. Denerwuje mnie to przejmowanie amerykańskich zwyczajów...Zastanawiałam się, czy zapukają, bo przecież dzieciaków nie przegonię, a żadnych cukierków nie mam. ;) Na całe szczęście chyba się to jeszcze nie przyjęło i biegają tylko po znajomych i sklepach.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam.

Bylam jeszcze w sklepie bo jutro przeciez wolne .

Na wizycie pani laryngolog mnie zbadala i stwierdzila ze na 90 % to wyglada na blednik , dala jeszcze skierowanie na badanie dna oka zeby wykluczyc zapalenie nerwu i na badanie eng ktore musze zrobic prywatnie bo niestety terminy sa na marzec na to.

Za dwa tygodnie mam przyjsc do kontroli.

Ledwo w sklepie dalam rade , tlum ludzi , moj blednik dostal wariacji malo nie wyglebilam , na wymioty mnei zbieralo ale zakupy zrobione mam .

Bylam z ciotka wprawdzie bo do laryngolozki kawalek drogi mialam ,w dodatku po ciemku wracalam .

Niestety leczenie potrwa bo w moim wypadku repionizacji sie nie da ponoc zrobic bo mam dziabniety mocno szyjny. :why::why::why::why: powoedziala ze nawet pol roku moze to trwac z tym blednikiem :( Ma mi po badaniu eng wypisac papiery do grupy. Dojdzie mi jeszcze jedno schorzenie.

Jak ja bede funkcjonowac taki czas ??????? :bezradny::bezradny::hide::hide::hide::hide:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mam od piatku bethastine , biore najwieksza dawke .

mamy sprawdzic czy ten blednik nie jest uszkodzony , jesli jest bede musiala czekac na jakas kompensacje a to moze potrwac kilka lat :hide::hide::hide::hide:

nie mam sil

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja też specjalnie weszłam właśnie...najważniejsze,że dotarłaś, że jest nadzieja, że masz zlecone badania dodatkowe...

Wyobrażam sobie, jak niepewnie i źle czujesz się z tymi dolegliwościami. Najważniejsze, że dajesz radę i nie poddajesz się :brawo:

Jesteś bardzo dzielna i silna.... :great:

Pozdrawiam Cie serdecznie bardzo :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi