Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno co wróciłam. Cmentarz zatłoczony że hej. Ciężko mi było ogarnąć grób w takim tłoku ludzi. Teraz mam stresa że coś zrobiłam nie tak i jutro rodzinka mnie skrytykuje. W sklepach też tłoczno, a podobno bida w kraju, pewnie, najbardziej widać z okazji jakiś świąt.

-- 31 paź 2014, 18:17 --

A co za msza jest w tvp2 :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmęczona jestem, ręka boli, więc na jutro sobie ostatnie ogarnięcie na błysk zostawię...

Widziałam z okna dzieciaki latające w przebraniach za słodyczami. Denerwuje mnie to przejmowanie amerykańskich zwyczajów...Zastanawiałam się, czy zapukają, bo przecież dzieciaków nie przegonię, a żadnych cukierków nie mam. ;) Na całe szczęście chyba się to jeszcze nie przyjęło i biegają tylko po znajomych i sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam.

Bylam jeszcze w sklepie bo jutro przeciez wolne .

Na wizycie pani laryngolog mnie zbadala i stwierdzila ze na 90 % to wyglada na blednik , dala jeszcze skierowanie na badanie dna oka zeby wykluczyc zapalenie nerwu i na badanie eng ktore musze zrobic prywatnie bo niestety terminy sa na marzec na to.

Za dwa tygodnie mam przyjsc do kontroli.

Ledwo w sklepie dalam rade , tlum ludzi , moj blednik dostal wariacji malo nie wyglebilam , na wymioty mnei zbieralo ale zakupy zrobione mam .

Bylam z ciotka wprawdzie bo do laryngolozki kawalek drogi mialam ,w dodatku po ciemku wracalam .

Niestety leczenie potrwa bo w moim wypadku repionizacji sie nie da ponoc zrobic bo mam dziabniety mocno szyjny. :why::why::why::why: powoedziala ze nawet pol roku moze to trwac z tym blednikiem :( Ma mi po badaniu eng wypisac papiery do grupy. Dojdzie mi jeszcze jedno schorzenie.

Jak ja bede funkcjonowac taki czas ??????? :bezradny::bezradny::hide::hide::hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja też specjalnie weszłam właśnie...najważniejsze,że dotarłaś, że jest nadzieja, że masz zlecone badania dodatkowe...

Wyobrażam sobie, jak niepewnie i źle czujesz się z tymi dolegliwościami. Najważniejsze, że dajesz radę i nie poddajesz się :brawo:

Jesteś bardzo dzielna i silna.... :great:

Pozdrawiam Cie serdecznie bardzo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu , ale ja wiem co bedzie za kilka meisiecy takiego stanu? moze dostane d epresji znow takiejz e nie wyjde z lozka :why::why: chociaz nie , nie moge na to pozwolic!

Lęki mam jak chodze bo sie boje wywrotki. Ucieka mi ziemia .

-- 31 paź 2014, 19:34 --

mam po tym badaniu dostac jakies cwiczenia na rownowage i na blednik , zobacze co to warte.

Naprawde mam szczescie w zyciu jak cholera !!!! :?:?:?:pirate::pirate::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, ja wrocilam z zakupow niedawno , zapomnialam , ze sklepy pozamykane , u nas dobrze , ze cieplo i slonko..

-- 31 paź 2014, 19:42 --

platek rozy, Bedzie lepiej , tylko uwazaj na drupe mi debile dali 2 , ale calkowita niezdolnosc do pracy.

-- 31 paź 2014, 19:43 --

wieslawpas, Co Tobie? tak zle sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi