Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, Dziękuję bardzo Jerzyku , dziś grunt że herbatka gorąca! Ja lubię eksperymentowac, również z herbatami, próbuję wszystkich. Zgadzam się z tobą, zielona nie wchodzi mi w zimie, chyba że jaśminowa.

tosia_j, Każdy pretekst jest dobry do zrobienia sobie herbaty, czy kawy, pół życia mi na to schodzi. ;)

acherontia-styx, hej! Oj nalewkę to bym teraz chętnie na rozgrzanie wypiła. U mnie do świąt by nie ustała...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, u mnie jeszcze stoją 2 czerwone wina :lol: także myślę, że nalewka da radę się uchować jakoś :P

No ja nie wiem moja droga, co to za dziwny dom... :D

-- 23 paź 2014, 19:39 --

JERZY1962, noo grochówka jest si, zwłaszcza taką zimną porą.

-- 23 paź 2014, 19:41 --

tosia_j, JERZY1962, A grochówkę lubicie taką przetartą, czy z pływającymi kawałkami grochu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwonili do mnie z agencji statystów na sobotę, a nie mogę się za bardzo urwać ze szkoły. No i tyle z mojej kariery. Przykro :( Ale fajnie, że w ogóle ktoś zerknął na mój profil.

Wróciłam z pracy, 1h 30min zajęć + pogaduchy + czekanie na autobus + dojazd = 3h 45min. W przyszłym tygodniu już kończę z tymi ludźmi, szkoda, bo jednak fajnie z kimś inteligentnym pogadać, nawet "służbowo".

Z tego wszystkiego nie wiem, czy jest dobrze, czy niedobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi