Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, ło matko, żyjesz? Myśmy się tu już martwili, ale makabra nas uspokoiła, że po prostu zapracowany jesteś... Nie ma czata, ale jest spamowa. Odzywaj się czasem.

chocovanilla, jestem, ale spadam kości wygrzac w wannie i herbatkę posiorbac przy książce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adel, :mrgreen: ja kiedys tez mialam takie mysli, myslalam ze nigdy nie bede miala chlopaka i pojde do zakonu ;)

A ja przeciwnie, zawsze myślałam, że będę miała męża, jakby to było dane z góry.

To dopiero były urojenia!

Polacy wygrali z Niemcami? :shock: 2:0 ?

Nie oglądałam, ale na fb piszą

No to mi wyjaśnia, czemu sąsiedzi krzyczą.

chocovanilla, ja się próbuję uczyć, też dzisiaj niespokojna :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Putin sfałszował wynik meczu, żeby odwrócić uwagę świętujących Polaków od zbliżających się do granic Polski czołgów.

A pod moim blokiem grupka wesołych Januszy na całe ryło wrzeszczy o 'historycznym momencie', akompaniując se rubasznie wuwuzelami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, Tak, mieliśmy dużo szczęścia, ale Szczęsny dał radę, a i do bramki trafiliśmy dwa razy. No i efekt jest - obejrzę mecz ze Szkocją :D

Ze Szkocją pewnie przegrają :mrgreen: będą musieli atakować pozycyjnie a tego jak wiemy nie potrafią i ten limit szczęścia to może już na całe eliminacje wykorzystali. No ale plus dla Polski za grę w obronie bo już dawno tak dobrze w niej nie grali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glik ratował co mógł, Szczęsny pewniak i dobra obrona strzału gdy był zasłonięty,wykorzystane sytuacje,trochę szczęścia,gorszy dzień Niemców,lepszy dzień Polaków :P .Pierwsza w historii wygrana z Niemcami, nie ważne jak ,nie ważne w jakim stylu, ważne są 3 pkt z faworytem grupy i historyczne zwycięstwo. :yeah: Gdyby nie leki i kiepsko z psychą świętował bym do rana i to nie na sucho :105:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ten monsz nie wiesz kiedy może ci się objawic. Bądź czujna! :D

Ja to myślałam że będę walczyła o prawa zwierząt w zapadłej dżungli, albo z głodem w trzecim świecie, a wylądowałam w klimacie mąż, dziecko, dom i pieczenie ciast po nocy w nerwie. ;) Chcę byc misjonarką, albo opiekowac się lemurami, czy innymi tygrysami! :why::D

Miałam iśc się kąpac, a przez ten mecz piję herbatę przy kompie, zamiast przy książce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glik ratował co mógł, Szczęsny pewniak i dobra obrona strzału gdy był zasłonięty,wykorzystane sytuacje,trochę szczęścia,gorszy dzień Niemców,lepszy dzień Polaków :P .Pierwsza w historii wygrana z Niemcami, nie ważne jak ,nie ważne w jakim stylu, ważne są 3 pkt z faworytem grupy i historyczne zwycięstwo. :yeah: Gdyby nie leki i kiepsko z psychą świętował bym do rana :105:

Ja tylko się obawiam teraz hurraoptymizmu że wygraliśmy z mistrzami świata i jesteśmy jakąś super drużyną a prawda jest taka że piłkarsko nawet w tym meczu byliśmy 2 klasy gorsi od nich i jesteśmy ledwo średniakami a tacy panowie jak Wawrzyniak czy Jodłowiec to w ogóle nie powinni w tej reprezentacji grać. No ale ja nawet ze zwycięstwa się nie potrafię cieszyć taki defetysta ze mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, Nie ześwirujesz. Noc przetrwaj, a jutro niedziela, odeśpisz.

-- 11 paź 2014, 23:16 --

kosmostrada, Ty pieczesz ciasta po nocy a ja udaje galaretke ze strachu... Jgj

O, galaretkę nastaw, kilka kolorów, będzie rano frajda dla małej :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, już mi dużo lepiej ... Sen mnie łapie i chyba skorzystam z okazji i się zdrzemne bo nie wiem za ile mała znowu zacznie płakać... Nie wiem co jej jest... Może źle sny bo temp ok przeciwbolowo dostała paracetamol i zobaczymy... Oby już noc była bez niespodzianek ...

Dziękuje za wsparcie :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi