Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słucham popu z lat 80.

Kiedyś sobie postanowiłem, że przesłucham wszystkie hity tamtych lat i zrobię stronę, która będzie miała zdolność do przenoszenia w czasie. Takie Radio Zet Gold +.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, interesujący pomysł :great:

Ja od jakiegoś czasu wolę muzykę instrumentalną. Nie wiem dlaczego? Może bardziej uspokaja, tekst nie zaburza odbioru dźwięków...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, ani ja dobra dusza-jestem przereklamowana :D , ani nie filozofuję, bo "głowa nie ta" :D

A do Twojego tematu zajrzę, bo mi umknął...

-- 05 wrz 2014, 21:54 --

Infinity, Kasiu, zgadzam się z kosmostradą, :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć

koleżanka pojechała, teraz herbatka i zajrzałam do Was :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś ściągnąłem 3000 piosenek-hitów z tamtych lat i próbowałem przesłuchać całą playlistę od początku do końca. Od tego się zaczęło, teraz korzystam ze Spotify. Całkowicie legalnie i do tego są okładki płyt, daty wydania albumów.

Zauważyłem ciekawe zjawisko, że w latach 70 jest dużo zespołów, które są słuchane do dziś i mają dużo "obserwowanych" na tym serwisie. Natomiast gwiazdy lat 80 są niemal całkowicie zapomniane. Jedyne wyjątki to Jackson i Madonna. Potem popularnością się cieszą zespoły współczesne. Ciekawe, czy za 10 lat skończą na śmietniku historii, czy jednak przejdą do miana legendy.

Lata 80 w muzyce, to takie: gdzieś to słyszałem, ale nie znam wykonawcy ani tytułu. Dobry okres dla gwiazd jednego hitu.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie ja nie mam nastroju akurat o tym pisać

weźcie zmieńcie temat ja nie mogę zaraz zaczniemy polemizować

na temat czemu nie stać na głowie i pisać nogami przed kompem :roll:

-- 05 wrz 2014, 22:57 --

amelia83, cze znowu :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, cześć :)) cieszę się bo kolezanka jutro przyjedzie i zostanie na wekend, m wolne i w niedziele jedziemy w trójkę do aquaparku :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hejka:)

-- 05 wrz 2014, 22:03 --

Infinity, dobrej nocy ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, oooo super :)) jesteś moze z moich rejonów? kosmostrada, och tak :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, niestety niee :-(

a to szkoda :mhm:

ja dziś bardzo fajnie spędziłam dzień, i przyjemnie i pożytecznie bo sporo ogarnęłam w domu, odwiedziła mnie koleżanka, byłam na dwóch przejażdzkach rowerem

do pracy moge wrócic w każdej chwili, obstawiam środę, ileż mozna chorować ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi