Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, dostałam Cital pomimo, że mówiłam że po Citabaxie miałam problemy z jedzeniem,przepisała leki na sen kazała brać pół tabletki a tabletki są w postaci kapsułek i nie idzie ich podzielić przez co zabraknie mi leku do następnej wizyty także :great::pirate:

i ogólnie ten Cital to sobie mogła darować, bo bywałam w gorszym stanie a inni psychiatrzy nie dawali mi od razu leków, a ta pomimo, że opisałam jej sytuacje jaka miała miejsce z 2-3 tyg. temu i podkreśliłam, że to było minęło i już jest nieporównywalnie lepiej i tak wsadziła lek na stałe :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale to jest wesoły wiersz, ma rymy i takie tam, nie wiem czy pasuje do forumowej poezji :hide: Ale właśnie, przydałoby się trochę koloru, nie... To idę wklepać.

Pamiętam, że jeszcze kiedyś pisałam taki wierszyk o "wariatach", który zaczynał się lekko, ale potem kończył na poważnie, ale z niego pamiętam mniej linijek niż więcej.

O, i jeszcze wam wkleję tekst do piosenki disco polo.

Jednak w pisaniu mam większe ciągoty do satyry niż emocjonalnych obrazów, nawet jako nastolatka, może mnie to w jakimś stopniu ratuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia - hej, właśnie miałam ci pisac, że widzę, iż zaraziłaś jeszcze inne osoby. Podobają mi się te wiersze emocjonalnie, bo są z głębi duszy. Od strony "artystycznej" nie umiem ich ocenic. Ciekawe, czy ktoś się jeszcze odważy coś pokazac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochane buziaczki :*************

U mnie tez plucha i pogoda iscie jesienna , a ja pedze niebawem na rozmowe o prace.

Chlodno sie zrobilo , jest tylko 12 stopni.

Staram sie nie dawac zlemu nastrojowi , leci mi arabska muza na kompie , zabieram ja tez ze soba na sluchawkach na miasto ;)Na wszelkie sposoby poprawiam sobie nastroj , a to dobra herbatka a to ksiazka a to spotkanie z kims kogo lubie.

Martwie sie tylko finansami bo jest bardzo krucho ale wierze ze cos predzej czy pozniej znajde i zaczne pracowac.

mirunia, Kochana moze bys sprobowala sie dostac na terapie? Mnie sporo pomaga .

Trzymajcie sie cieplo kobietki :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi