Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nooo sprzatanie ogarnięte :yeah::105: od razu inaczej

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Karinko, Twój dobry nastrój :lol: , udziela mi się...

-- 27 sie 2014, 13:51 --

Infinity, Kasiu, i tak podziwiam Cię, bo problemów Ci nie brakuje ;) , poza zdrowotnymi.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hej

zapisujesz sie na farmacje???

-- 27 sie 2014, 14:34 --

jasaw, :D:D

pojezdzilam na roweerku od razu lepiej :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!

Cyklopka - Zazdroszczę odwagi! Też bym tak chciała...

Zrobiłam twoje babeczki - są super, a przede wszystkim prosto i szybko, czyli tak jak lubię najbardziej. Zrobiłam też ciasto od Ktosi 1976. Powinniśmy tu założyc dział kulinarny :smile:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, super, ja sie wstrzymam chyba do lutego :mhm:kosmostrada, hej:)

ide czytać :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :great:

ja zjadlam ałatke warzywna, która robiła moja mama wypilam kawke z M i patrze na film na hbo comedy bez hamulów

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema stary rowerze, dzisiaj 2h snu, wczoraj 3,5h przy mocnych nerwach, czuje sie jakbym oszukła przeznaczenie xD! jak terminator

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :)

a ja dzis byłam an rowerze pierwszy raz od czasu wypadku :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, alez prosze ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinno być jak ze zdjęciami użytkowników - osobny wątek przepisy i osobny komentarze, luźna dyskusja.

No, byłam u pani profesor z papierami, za tydzień do szkoły.

W drodze powrotnej wykupiłam pół pasmanterii, będę haftować i robić na szydełku. W ogóle nie zauważyłam, że już mieli zamykać.

10583978_779451982096235_3045223149083929741_n.jpg

Pogoda mocno barowa, aż sobie wstawiłam piwo do lodówki.

Kot jojczy przez sen... coś jej się intensywnie śni.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :D:brawo:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!

Cyklopka - Zazdroszczę odwagi! Też bym tak chciała...

Zrobiłam twoje babeczki - są super, a przede wszystkim prosto i szybko, czyli tak jak lubię najbardziej. Zrobiłam też ciasto od Ktosi 1976. Powinniśmy tu założyc dział kulinarny :smile:

Ja jestem bardzo podobna do mojej starszej kotki. Czasem bez powodu pod tapczan albo cały dzień w budce, a innym razem po balustradzie, po rusztowaniach i sąsiadom do mieszkania :nono:

Muffiny są dobrym patentem, bo nie trzeba ich ubijać mikserem. Wszystkie inne ciasta, które umiem są ubijane. No chyba że kruche. Właśnie, bo mama ostatnio robi taką szybką szarlotkę na patencie... :mrgreen:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja też wyszywam haftem krzyżykowym, ale przez problem z oczami i kręgosłupem muszę ograniczać działalność...a bardzo żałuje bo znakomicie uspokaja i piękne jest...

-- 27 sie 2014, 18:31 --

Od wczoraj /i znowu zmobilizowała mnie Karinka :D / zaczęłam proste ćwiczenia, a do tego prawie codziennie jeżdżę na stacjonarnym rowerku-dzięki temu, nie mam problemów z kolanami :D .

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi