Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Doberman, Ah... dużo by opowiadania, w każdym razie jestem tak nerwowa, że mogłabym pogryźć na prawdę...

Nawet psychiatra mi powiedziała że jestem "nabuzowana" i wcisnęła leki żeby to ustabilizować chociaż ciut...

... Wiem,że to nie normalne zachowanie z mojej strony ale nie mogę się opanować...

Ostatnio wydarłam się na chłopaka w kfc bo tak okropnie szurał i piszczał butami że aż mi w głowie wszystko piszczało...

Normalnie wariatka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, Ah... dużo by opowiadania, w każdym razie jestem tak nerwowa, że mogłabym pogryźć na prawdę...

Nawet psychiatra mi powiedziała że jestem "nabuzowana" i wcisnęła leki żeby to ustabilizować chociaż ciut...

... Wiem,że to nie normalne zachowanie z mojej strony ale nie mogę się opanować...

Ostatnio wydarłam się na chłopaka w kfc bo tak okropnie szurał i piszczał butami że aż mi w głowie wszystko piszczało...

Normalnie wariatka :D

Czy ja wiem czy wariatka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, No wiesz, raczej wyszłam na kompletną kretynkę drąc się w kfc ale jestem tak wściekła, taka nerwowa, że mnie wszystko wkurza.

Siedzę dziś z psem moim u weta, baba mi gada o ptakach jakiś no kuźwa... Już mi ciśnienie rosło i jej też musiałą zwrócić uwagę "uprzejmie", że nie mam ochoty tego słuchać. Nie kontroluje się dlatego napisałam, że mnie to już pojebało :/

-- 08 sie 2014, 20:32 --

Makabra, Makabra prawdziwa makabra hehe, zaraz psa poświęci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi