Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Przygotowując obiad troszkę zapomniałam o lękach. Ale mnie dzisiaj wymęczyły, od rana. Odkryłam przyczynę - wczoraj wieczorem, na spacerze miałam dziwną akcję, juz myslałam że to wylew, czy coś. Od rana, pamiętając o wieczornym zdarzeniu, jestem nastroju lękowym-koszmar :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak, chociaż łykam tabletki na nadcisnienie. Wiesz, u mnie to raczej hormonalne uderzenia gorąca itp..

Wieki mocno dojrzały-rozumiesz ;) Wiem, że to się zdarza, ale jest bardzo nieprzyjemne, wystraszyłam się mocno. Na to leków nie ma, niestety...

-- 03 lip 2014, 13:59 --

Mam konglomerat objawów nerwicowych i tych hormonalnych, czasem można oszaleć, bo nie wiesz, co jest czym... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, przyjmowałam leki hormonalne, ale źle na mnie wpływały, tak ogólnie, zresztą mam przeciwskazania związane z przebyta przeze mnie choroobą nowotworową. Ewidentnie te uderzenia maja związek z menopauzą i straszą mnie już od 97 r.

-- 03 lip 2014, 14:36 --

Ja też lubie takie cisnienie, choc z natury jestem osoba badzo enegiczną i powstaje dysonans między niskim ciśnieniem-spowolnienie działania, a wrodzonym temperamentem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, mirunia, halo Kochane moje :*************

Wrocilam do domku z miasta , bylam na terapii i jaka moja pani psycholog dumna ze obcielam wloski :105::105::105: ze dalam rade :) Az mi sie miloz robilo ze tak mi powoedziala i widzialam ze sie cieszyla razem ze mna :)

Teraz czekam na kluseczki slaskie i odgrzewam bitki .

Musialam ze wzgledu na te skoki dzisiejsze cukru zjesc po wyjsciu z gabinetu banana i kanapke ale dotarlam , bylam ejszczxe wsklepach i na spacerku ogolnie lazilam ponad 4 godzinki po miescie :)

Jestem zadowolona z dnia mimo porannej slabosci przez cukier :) i mimo lękow z tym zwiazanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tosia_j, nie przypuszczałam, że na naszym forum są osoby w wieku około-moim

Cieszę się bardzo :D

platek rozy, Kochana, ale Ty dzielna jesteś :brawo: -podziwiam Cię i zazdroszczę, ale tak zdrowo, normalnie...

Ja za bardzo zamknęłam się w domu, musze cos z tym zrobić :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja często na zimę mam kryzys w związku z wychodzeniem z domu. Wtedy zwykle padały niechlubne moje rekordy. Może z kimś wyjdziesz, zawsze jest łatwiej i raźniej? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, ja zawsze wychodzę z Mężem, prawie codziennie, no może czasem sama. Wczoraj wystraszyłam się, bo dziwnie źle się czułam i musieliśmy przerwać spacer ;) Staram się jak mogę, ale jakoś słabo mi to wychodzi. Obawiam się, że będę tak żyła już zawsze... :hide: To jest mój największy problem...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi