Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nova_2013, a ja mowilem Ci, zeby nie odsawiac tak predko leku kótry dobrze działa. A ja wiele bym dal własnie za taki lek.

Bierzesz lek i chodzisz na terepie no i czujesz czy masz jeszcze leki czy nie masz, jak czujesz ze nie masz to wtedy mozesz lek odstawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nerwa

cala filozofia w tym, ze on nie mial pojecia jak sie czulam przez te 4 dni. On zadzwonil tylko i powiedzial, ze skonsultowal moje testy piåtkowe ze swoim ordynatorem i powinnam jednak kontynuowac branie tabletek. Dlatego jego polecenia så dla mnie niezrozumiale i swiadczå o jego niekompetencji.

Rozumiem, ze gdybym to ja zadzwonila i opowiedziala, ze niestety ale bardzo zle sie czuje i on na moje slowa zareagowalby dalszå kuracje, ale skådze. On tylko zadzwonil i powiedzial, ze ustalil z ordynatorem abym kontynuowala branie tabletek.

Pzreciez to nie så witaminki aby tak szastac na lewo i prawo. Taka dezorientacja serotoniny moze naprawde wyrzådzic ogromne szkody. I dzis mam tego konsekwencje. Wzielam dzis drugiego tabsa, ciekawa jestem jak bede sie czula jutro. I czy to bedzie moja kolejna nieprzespana noc. Mam w sobie taki potencjal energi, ze mogli by mnie wystawic na pierwszå linie frontu w Afganistanie. Takie psychiczne pachole z szabelkå na czolgi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieslawpas

poczulam sie naprawde bardzo dobrze juz w pierszych dniach po zazyciu tabletek i "odpoczelam sobie psychicznie" przez te 2,5 tygodnia. Zniknål moj strach przed wychodzeniem z domu i zniknely ataki paniki, wiec na zdanie lekarza PRZERYWAMY KURACJE na rzecz terapii bylam jak w skowronkach ! Rozumiesz te radosc, kiedy czujesz sie wysmienicie i w dodatku lekarz decyduje, ze koniec kuracji ?

No wiec ja w siodmym niebie ! Rozanielona, szczesliwa, ze zaraz zaczne psychoterapie.

Po 4 dniach ten sam lekarz dzwoni i pierd.o.li, ze musze brac dalej leki i on sie odezwie do mnie za 2 tygodnie w sprawie terapii behawioralnej.

Czy Ty wiesz co ja przezywam ? Dzisiaj jakies apogeum w mojej chorobie, agresja, rozdraznienie, brak kontroli nad emocjami. No przeciez gdybym dzisiaj wyszla do ludzi to zapisalby sie ten dzien na lamach prasy typu : niezrownowazona zagryzla trzy osoby ;)

To co dzisiaj sie ze mnå dzialo to zagadka dla mnie. Po raz pierwszy cos takiego przezywalam. Tak ohydnie nie czulam sie nawet podczas tych moich atakow jak dzisiaj. I skåd ta agresja ? To tak dziala na organizm raptowny spadek poziomu serotoniny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013, Bardzo dobrze Ciebie rozumiem, bo 2 lata temu po 3-letniej kuracji paroxetyna tez czułem się znakomicie. Wtedy tez byłem uradowany i zdecydowalem sie odsawic paro, ale niesety po roku nerwica wrócila. Ciekawe czy ta agresja to jest po wiadmosci, zeby brac lek? Może po prostu jesteś wkurzona na lekarza. Chcialbym odpoczać od nerwicy chociaz tydzien, ale niestety jedynym wybawieniem jest sen właśnie.

-- 16 sty 2014, 00:11 --

No nic lece na parking pogadac no do apteki. Bede okolo 1 spwrotem na nocnych darkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no spoko, az tak sie nie denerwuje na wiadomosci. Naleze do osob wyrozumialych i trudno mnie wyprowadzic z rownowagi.

Mnie sie wydaje, ze tak zadzialal raptowny spadek serotoniny. Tyle tylko, ze przerazilam sie dzisiejszym swoim zachowaniem bo juz mysle jak to bedzie za pol roku kiedy odstawie leki. Przezyje to samo ??? To jak zmiana osobowosci w jednej i tej samej skorze, a przeciez nawet przed kuracjå czegos takiego nie przezylam. Jestem przerazona jak strasznie te malutkie tabletki mnå manipulujå. A bralam polowe dawki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013, dlatego ja jak wzielam pol tabletki wenli, i przez 24h doslownie umieralam, to jak pomysallam, ze mam przyzwyczajac organizm i meczyc sie z ubokami , a potem przy odstawianiu przezywac to samo, to pomysallam - ze to za duzo jak dla mnie, nie dam rady po prostu :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesiek nocny wilk nerwa o widzę ze paweł się uczy twardo na sesję

-- 16 sty 2014, 00:32 --

Muj muwi się lasuje

-- 16 sty 2014, 00:34 --

Głowa pęka rozbił bym coś

-- 16 sty 2014, 00:37 --

A muj terapełta był po jakimś uważie bo się czesł czasami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom opowiedz, co targa Tobå, ze nie mozesz spac ? Wyzal sie, prosze.

PJT - nie lukaj tutaj tylko powtarzaj material. :lol: Nie mozesz nas zawiesc na sesji ! Wszyscy na forum trzymajå kciuki za Ciebie i jestes nam winien pozytywnego zaliczenia. Obowiåzuje Cie forma ZZZ . zakuj, zalicz, zapomnij !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spię bo przed chwila wróciłem z parkingu i jestem jeszcze nabuzowany po dzisiejszym dniu który najechetniej zakończyłbym 2 tabletkami afobamu i poszedł spać. Na szczeście mam nowy usypiacz i licze ze mi pomoże w zaśnięciu. Na parkingu ąż dziwne, że tyle usiedziałem na tym krzesle bo ostatnio mnie strasznie nosilo. Jak na dzisiejszy dzien było nieźle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.