Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

hahaha, ego wczoraj nieźle pozamiatała:D

widzisz Owsik? musisz być nieczuły i gardzący towarzystwem jak ego, aby mieć takie powodzenie jak ona, tego triku nawet najbardziej wyszkolone Grzesiaki nie znają.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast, ale wiesz to pocztą pantoflową czy widziałeś foto? :D

jestem świeżo po rozstaniu i potrzebuję pocieszenia w związku z tym...

Mmm, ta sentencja to prawdziwy lep na baby. ;>

:lol:

drzewko nie kop leżącego

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, nie, Ty z kolei jesteś za chudy, przy Twoim- jeśli dobrze kojarzę-prawie dwumetrowym wzroście. Do tego nie widziałam Twojej twarzy, a ta co ją masz w avatarze, moim zdaniem jest brzydka. ;) I jeszcze jesteś świeżo po rozstaniu z dziewczyną, którą podobno nadal kochasz, a ja nie gustuję haremach, no chyba, że to by był mój harem, to ew. można by nad tym podumać. :)

Nie mam dwóch metrów, bez przesady - tylko 190 cm, więc waga podobno jest właściwa. W awatarze mam khala Drogo z "Gry o tron" i nie jestem do niego podobny :) jestem świeżo po rozstaniu i potrzebuję pocieszenia w związku z tym...

Moze jakas chetna sie znajdzie ;)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co niby mam robić czekać na gwiazdkę z nieba?

prędzej 12 razy sam znajdziesz sie w niebie.to kosztuje 700zł i wiadro adrenaliny

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owsik chyba ma załamkę, bo się drugi dzień nie odzywa. Ale co się dziwić, biedaczysko dwoi się i troi , płaszczy całe życie, by w końcu wyrwać jakąś dupeczkę, a tu lipa. A ja wchodzę w jego temat, pisze, żem brzydka i widzę, że cały samczy harem chętny na usługiwanie mi się uzbierał, raptem w kilka godzin. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wchodzę w jego temat, pisze, żem brzydka i widzę, że cały samczy harem chętny na usługiwanie mi się uzbierał, raptem w kilka godzin. :]

bo faceci leca na osobowosc nie to co te durne baby c'nie

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuję dlatego mam mniej czasu na odp. W jakiś sposób ta cała sytuacja udowadnia, że faceci mniej patrzą na wygląd od kobiet. Ja pokazałem zdjęcie i co było, że nie jest źle, a jakoś żadnej dziewczynie się nie podobałem fizycznie, na tyle bardzo bym u nich nie miał szans. Takie jest właśnie moje życie jeżeli chodzi o kwestie miłości. Czyli nie jest źle, ale mi się fizycznie nie podobasz i nie masz szans, ale na pewno masz szansę u innej i tak trzydziestka na karku, a tej legendarnej innej kobiety nie ma. Najfajniej jakbym mógł się rozpłynąć, albo nigdy bym się nie urodził, bo życie brzydala czy nie w typie, to koszmar, gdy jest się z góry przez wygląd skazanym na nie powodzenie. Przegranym przez twarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.