Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

A ja ponoć nie jestem wcale taki znowu brzydki i żadna dziewczyna mnie nie chce.

a jesteś ciapowaty?

W dobre dni warto wierzyć. Daruj mi, pozwól przeżyć Choćby w snach, pozwól przeżyć dobre dni. Nie ma lepszych dni od dobrych razem z Tobą.

Czerwone Gitary - Mam dobry dzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę żebym był ciapowaty.

To nie wiem o co tym dziewczyną chodzi, tym które cię znają

W dobre dni warto wierzyć. Daruj mi, pozwól przeżyć Choćby w snach, pozwól przeżyć dobre dni. Nie ma lepszych dni od dobrych razem z Tobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc dziewczyna piękna jak z obrazka ma Cię odnaleźć sama i zaproponować związek?

Otóż nie. Nie szukam dziewczyny "pięknej jak z obrazka". Nie szukam żadnej dziewczyny. Już mi się nie chce szukać. Kiedyś szukałem, ale się poddałem, bo to bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to się nie zniechęcaj, póki życia póty nadziei

Może jak bym wiedział jak się zabrać za podryw, to bym podrywał. A że nie wiem jak się za to zabrać, to się za to nie zabieram. Z resztą która dziewczyna chce rencistę - szambonurka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam może w słownikowym znaczeniu ciapowaty nie jestem ale podrywać też nie potrafię bo brak mi pewności siebie i odwagi.

Ale czego wy się boicie, najwyżej dostaniecie w twarz, a nie tak jak np. u pająków gdzie samica może cię zeżreć nawet przed, oni to dopiero maja problem

-- 21 sie 2014, 19:49 --

Może jak bym wiedział jak się zabrać za podryw, to bym podrywał. A że nie wiem jak się za to zabrać, to się za to nie zabieram.

Ci nie doradzę bo też się na podrywie nie znam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam może w słownikowym znaczeniu ciapowaty nie jestem ale podrywać też nie potrafię bo brak mi pewności siebie i odwagi.

Ale czego wy się boicie, najwyżej dostaniecie w twarz, a nie tak jak np. u pająków gdzie samica może cię zeżreć nawet przed, oni to dopiero maja problem

Łatwo powiedzieć, w końcu z jakiegoś powodu na tym forum jestem ale chyba i tak moja odwaga względem kobiet wzrosła w stosunku do 10-20 lat wstecz no ale na takiego starca jak ja już mało która spogląda. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię rozmawiać ze wszystkim, ale mój ryj (moim (i pewnie swiata)) zdaniem jest typu zakryj go nie strasz dzieci

-- 21 sie 2014, 19:52 --

A ja lubię rozmawiać ze wszystkim, ale mój ryj (moim (i pewnie swiata)) zdaniem jest typu zakryj go nie strasz dzieci

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale na takiego starca jak ja już mało która spogląda. :mrgreen:

Rada 70latka: "chłop jest stary jak już nie może"

Sam sobie odpowiedz czy jesteś starcem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszytko człowiek ma twarz, a jeszcze ładniej buzię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czego wy się boicie, najwyżej dostaniecie w twarz, a nie tak jak np. u pająków gdzie samica może cię zeżreć nawet przed, oni to dopiero maja problem.

Jest taka hipoteza, że to ma podłoże ewolucyjne. To znaczy w czasach, gdy ludzie żyli jeszcze w małych grupach, facet, który został skreślony przez jedną kobietę faktycznie nie miał już szans u innych kobiet w swojej wspólnocie i dlatego wytworzył się w nas mężczyznach taki mechanizm obrony. Poza tym odrzucenie jest nie przyjemne i sprawia ewidentny ból.

O dziwo do przystojniaków same kobiety podchodzą i nieraz świadkiem takich zachowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsik, a wy do ladnych niby nie ustawiacie sie w kolejce? I w dupie macie jak bardzo jest popieprzona . Interesuje was jedynie to jej wnetrze ktore jest wigotne i rozowe :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.