Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że nie odp. Bo boicie się, że wyjdzie prawda, że jednak byłbym na starcie tak samo nie w typie dla was i było by wam ciężko to przełknąć. Stąd te wybiegi o postach itp.To była konfrontacja z waszymi słowami. Coś, co mogło by chociaż w jakimś stopniu pokazać, co jest prawdą,

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owsik , a dla mnie jesteś fajny Gość ,,, to fakt wyglądasz jak kompletny laluś , ale co tam i tak ( jak ja ) zasuwasz metylofenidat i obskoczysz tych wszystkich co Cie teraz strofują.

A daj jeszcze swoje zdjęcie na golasa w "Zatoce nudystów " , to zwiekszy twoje szanse na znalezienie takiej samejdrugiej marudy ;),,,jak Ty.

Edytowane przez Gość

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsik, dobrze fizycznie nie jesteś w typie wielu kobiet np w moim również ale o co kaman? ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haaa no dopiero zobaczylam .... nosz kurde normalny facet jestes :D!! ja nie wiem co ty sie czepiasz siebie samego ?? masz bardzo fajne okulary , wygladasz jak inteligentny facet na poziomie a nie jakis tam Justin Bieber z ujowatym wasikiem i spodniach w kolanach :D ( przepraszam fanki ;) ) jestes mlodszy 4 lata ode mnie? powiem ci ze nawet bym zarzucila na ciebie oko ;) trafiasz ja nieopowiednie laski i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i w poszukiwaniu pracy.

bo nieszukasz tej pracy , gdzie miałbys najwieksze szanse . Wybieraj Zakłady Pracy typu Cyrk , rozrywka ,kabaret itd , wtedy ich wszystkich zdemolujesz swoim wyglądem .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true, własnie okulary bym zmieniła bo wygląda przez nie plastusiowato trochę. A soczewki nie możesz zacząć nosisz i trochę look zmienić ?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsik, własnie nadajesz się do prowadzenia kabaretów bo wygladasz zabawnie no niepoważnie trochę. Nie możesz zmienić image na bardziej męski?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym się dobrze nie czuję no może kabaret

czlowieku , nawet nie podejrzewasz jaki masz potencjał w kabarecie . Z Twoim wyglądem zrobiłbys karierę , a ja miałbym satysfakcje ,ze Cie wypromowałem i bilety za darmo na Twoje wystepy . Pomyśł nad jakimiś skeczami , albo spróbuj na razie powielać teksty innych .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, ale masz rację. owsik, trafiają do Ciebie moje rady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

satinela, offtop nie jest potrzebny? Tu bylo juz z 10 stron merytorycznych sugestii na temat wygladu + charakteru naszego bohatera Owsika. Wszystko, co bylo do powiedzenia, zostalo juz 5 razy powiedziane. Sam nawet przez pierwsze chyba 10 stron staralem sie pomoc chlopakowi. Ale teraz to juz jest zwykly burdel na kolkach, a owsik ma jakas nerwice natrectw na punkcie swojej brzydoty, i co zrobisz, przez beton sie nie przebijesz. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.