Skocz do zawartości
Nerwica.com

Faceci którzy nigdy nie byli w związku i prawiczki. Szanse ?

d65000

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, A czego się można spodziewać, przecież to forum dla świrów :twisted:
Otóż To!! :great::lol::lol::lol:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby ktoś obcy weszedł do tego wątku i zobaczył co wypisujemy to by pomyślał ale poyeby. :) naszyjniki z penisa na cycki :mrgreen:

Dlatego nie warto się przejmować co ktoś obcy pomyśli. Po prostu nie warto.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2,

carlosbueno, ja rzadko do niego gadam. Ale często się do ekranu komórki uśmiecham. Powinni mnie zamknąć. :/

To chyba normalne ? Często pojawia się uśmiech na mojej twarzy gdy ktoś napisze coś miłego.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajajaj89, długo jesteś z tą Dziewczyną ? Na prawdę nie da już się nic zrobić aby została ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi