Skocz do zawartości
Nerwica.com

forum

Gość Stylow

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, tak, takie sytuacje często się zdarzają. Udzielają się tutaj osoby z zaburzeniami i często sa one zagubione, więc mogą taki dziwne decyzje podejmować. W końcu to ich decyzja jest.

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, to okreslenie "dziwne" to chodziło o odczucia tych, którzy widzą jak ktoś odchodzi z forum, ze zawyczaj jest tak, ze ludzie dziwią się, ze ktoś odchodzi nagle

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myrcella, bo najczęściej wcześniej nikt nie daje sygnałów,że chce odejść i jak nagle znika,to ludzie się martwią.

so tru, zaczynam zamierać przez tą wiosnę, wewnętrznie. nie daje rady bez Niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, tego co mi serce skradł, jeśli trudno się domyślić. Namieszał w głowie i odszedł w jednej chwili. tak ot, odwrócił się i poszedł do domu, tyle go widziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, ostatnio myślę o usunięciu stąd swojego konta.

gdyż? bo? ponieważ?

nie polecam ogólnie - i tak wrócisz :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, cwicz silna wole i sie nie napedzaj :) tez mialam tak na poczatku, ze jak czytalam ciagle ze ludzie sie zle czuja to sama zaczynalam zle czuc... ale juz to kontroluje

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, ostatnio myślę o usunięciu stąd swojego konta.

ja też. ale chyba z innych powodów. Czuję się rozczarowana postawą niektórych ludzi..

coś w ten deseń jest tez u mnie od kilku dni :(

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.