Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwość, że ktoś może być we mnie zakochany i że sprawa może mi się wymknąć spod kontroli, jeszcze pogorszyła moje dzisiejsze lęki i pogrążyła w depresji, Boże uchroń... Nie chcę nic z tych rzeczy, nie teraz.

no patrz, jakie życie jest...wielobarwne

Ja mam podobne objawy ale przez to ze nigdy nikt sie we mnie nie zakocha :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedziela..to nie jest moj ulubiony dzien tygodnia. W niedziele zawsze sie źle czuje. Wciaz brak pracy..co za tym idzie-rosnaca frustracja...ta bezczynnosc i bezradnosc nie pomaga mi uporac sie z nerwica grrrr. Chcialabym czuc sie potrzebna..chcialabym robic cos co ma sens. Mam dosc swojego mózgu i jego natrectw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem nowa i nie bardzo sobie z sobą radzę. Nie lecze się, pierwsza wizyta dopiero w grudniu. Od paru lat mam myśli samobójcze, początkowo kilka razy w roku, teraz raz w tygodniu. Starałam się mówić, ale nawet dziś usłyszałam - bywało gorzej, dosyć, przestań. Mam wrażenie że nikt mnie nie słyszy. Nic mi się nie chce, nie mogę spać, lub wprost przeciwnie spalabym cały czas. Nie jem, potrafię nie jeść dwa dni, i na odwrót, jem bez opamiętania. Czuję się gorsza, mało tego mam wrażenie ze moje dzieci są gorsze. Przestało mnie wszystko cieszyć, prócz pracy nie wychodzę z domu. I tak co dnia....nie mam juz siły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedziela..to nie jest moj ulubiony dzien tygodnia. W niedziele zawsze sie źle czuje. Wciaz brak pracy..co za tym idzie-rosnaca frustracja...ta bezczynnosc i bezradnosc nie pomaga mi uporac sie z nerwica grrrr. Chcialabym czuc sie potrzebna..chcialabym robic cos co ma sens. Mam dosc swojego mózgu i jego natrectw

http://www.wykop.pl/link/1297593/poradnik-jak-spedzac-wolny-czas-realizujac-sie-zyciowo-i-uczac-sie-nowych-rzeczy/

Ja od poniedziałku odcinam się od tego forum, od dołujących stron i wiadomości. Będę uprawiał codziennie sport a nie tak jak ostatnio tylko 3 razy w tygodniu. Wracam do swoich starych hobby czyli do webmasteringu i do rysowania. Ograniczę przeglądanie internetu i siedzeniu na forach bo to strata czasu. Nie wiem, może spróbuje nauczyć się grac na gitarze. Życzcie mi powodzenia :) Pozdrawiam.

Będę walczył.

-- 21 paź 2012, 23:09 --

Dawno już wiem co powinien ze sobą zrobić :) Czas zabić swojego wewnętrznego lenia i zacząć się stosować do własnych rad :mrgreen:

-- 21 paź 2012, 23:13 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi