Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem torturowany szantażem głodówkowym, czuję się okropnie, jak do jutra się nic nie zmieni w nerwach rozwalę w domu wszystko z meblami na czele, zwisają mi konsekwencje, muszę jeść...

A szmata drze ryja ciągle, wytrzymać się nie da, co ja bym oddał za to by jakaś choroba pozbawiła ją głosu, a najlepiej jakby umarła możliwie najszybciej, nie miałbym nic przeciwko śmierci w męczarniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secretladykkk,

póki co jestem pewna ze to tylko mysli i ze tak zostanie....dzis ... jutro...

ale boje sie ze nimi przesiąknę, na tyle ze w koncu moge zrobic cos strasznego...

staram sie...sprzątnełam dzis szafę....

pakując wyrosnięte rzeczy do worka

myslalam jakby to bylo....beze mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L:), co ty opowiadasz???? nikomu nigdy nie życz śmierci... Jak to szantaż głodówkowy? co to oznacza? lodówka zamknięta na kłódkę a ty masz 17 lat???

A wujek Stalin to też sobie mógł tak bezkarnie znęcać się nad rodakami i powiedziałabyś o nim to samo ?

Thazek - o "matce".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie, że nie mam jasno postawionej diagnozy. Jakoś byłoby mi łatwiej, gdybym mogła zaszufladkować swoje stany, zwalić je na KONKRETY. A tak co - depresja, neurotyczna osobowość, być może dwubiegunówka, ale nic jasno, nic na pewno. Chodzę do mojego lekarza już pół roku, chcę mieć coś KONKRETNEGO! Zbierałam się do tego dłuuugo, w końcu zaczynam prowadzić dziennik nastroju z uwzględnieniem różnych czynników. Potem ogarnę wykres, może coś stanie się dla mnie jasne. Czy ktoś z Was coś takiego prowadzi? Co uwzględniacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi