Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przemyślałam pobieżnie sprawę i zastanawiam się, z tego powodu ze w sumie więcej jak pobieżnie nie jestem zdolna napisać i przemyśleć sprawy ale to inna sprawa, czy ** insert .

. Okay inserting do napisania później lepiej przefrazowanaia*** " czy jest możliwość iany tematu mojej pracy pisemnej na ocenę do zrobienia , gdyż mam dylemat . Pomyślałam jak ja mogę napisca dalsza uistorue logos, postaci, bohatera literackiego kiedy to każdy pisze swoja własną historie ? No a w przypadku bohaterów literackich innych autorów nie mojego autorstwa no? No to lwasnis nie są oni mojego autorstwa duhh to wszystko jasne już tak? .kirwa.

Mogę coś takiego napisać nauczycielce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Sigrid napisał(a):

Pół nocy nie spałam przez alergie mam taki kaszel że masakra. Dali mi dwa ibuprofenu trochę lepiej z zatokami no ale cóż. Powiedzieli mi że wymyślam xDDD

Ja raz w nocy idę do babki i mówię że mnie ciało swędzi i że jakaś alergia. A ona - " jak nie urok, to sraczka". Poszlam za nią i mówię żeby mi coś na alergię dala, a ona że nie ma xd

No to niech da mi pani hydroksyzynę.

- ale po co?

- bo ona tez jest na uczulenie

- co ty gadasz, jakim cudem...

- niech mi pani da hydroksyzynę...

- dobra, jak ma Ci to pomoc to dam

XD

Piguła nie wiedziała że hydroksyzyna jest antyhistaminowa xD

No i za każdym razem trzeba je było prosić o coś. Błagać...

Edytowane przez Patryssia Noctis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

No i za każdym razem trzeba je było prosić o coś. Błagać.

No trzeba się prosić bo łaskę robią. Mi powiedziała że ma mi rodzina z domu ibuprofen przywieźć. Chuj że że szpitalnej apteki należy mi się jak psu miska.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.05.2026 o 22:21, _co napisał(a):

Witam

Przemyślałam pobieżnie sprawę i zastanawiam się, z tego powodu ze w sumie więcej jak pobieżnie nie jestem zdolna napisać i przemyśleć sprawy ale to inna sprawa, czy ** insert .

. Okay inserting do napisania później lepiej przefrazowanaia*** " czy jest możliwość iany tematu mojej pracy pisemnej na ocenę do zrobienia , gdyż mam dylemat . Pomyślałam jak ja mogę napisca dalsza uistorue logos, postaci, bohatera literackiego kiedy to każdy pisze swoja własną historie ? No a w przypadku bohaterów literackich innych autorów nie mojego autorstwa no? No to lwasnis nie są oni mojego autorstwa duhh to wszystko jasne już tak? .kirwa.

Mogę coś takiego napisać nauczycielce?

Nie rozumiem, ale jak to jakaś praca domowa, to czemu nie skorzystasz z pomocy AI? W Korei Południowej w większości firm na potęgę używają ChataGPT, Claude'a i innych modeli, już nawet osoba ekspercka typu dyrektor w momencie dylematu pracownika odpowie mu: "A pytałeś ChataGPT?". Tam co nie przejdzie przez AI, jest gorsze niż zweryfikowane przez ludzkie ręce. Tak będzie wyglądała i nasza przyszłość.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi