Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Cała noc nieprzespana... Chciałbym móc wyżalić się z ostatnich dni, wyrzucić z siebie wszystko, ale nie mogę. Zrobiłem, co słuszne. Może mnie nienawidzić do końca życia, ale to mnie pierwszemu zniszczono życie. Nigdy nie spojrzę na nie już tak samo. Zacznę patrzeć na ludzi w kategoriach korzyści, przez ostatnie lata nie opłacało mi się otaczać ostatnimi ludźmi. Wszystko się zniszczyło, wszystko on zniszczył. Nie mam już w sobie miłosierdzia. Nie chce mi się iść jutro do pracy i żyć, jak gdyby nigdy nic się nie stało. Nie chce mi się w ogóle żyć po tym wszystkim.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, selenaciowy napisał(a):

Cała noc nieprzespana... Chciałbym móc wyżalić się z ostatnich dni, wyrzucić z siebie wszystko, ale nie mogę. Zrobiłem, co słuszne. Może mnie nienawidzić do końca życia, ale to mnie pierwszemu zniszczono życie. Nigdy nie spojrzę na nie już tak samo. Zacznę patrzeć na ludzi w kategoriach korzyści, przez ostatnie lata nie opłacało mi się otaczać ostatnimi ludźmi. Wszystko się zniszczyło, wszystko on zniszczył. Nie mam już w sobie miłosierdzia. Nie chce mi się iść jutro do pracy i żyć, jak gdyby nigdy nic się nie stało. Nie chce mi się w ogóle żyć po tym wszystkim.

:( trzymaj się w końcu będzie lepiej 

Niekiedy czeka się długo długo

Ale będzie człowiek się oswoi i dostosuje i będzie lzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też. Wkurza mnie mnóstwo ludzi, a szczególnie jeden taki człowiek. Chciałbym już skończyć to życie i urodzić się od nowa, z innymi emocjami towarzyszącymi mi na co dzień. Chce mi się wyć, jestem tak zmęczony, tyle lat zmarnowanych przez tego szczyla. Wrzeszczą i trąbią w dodatku z okien. Jak ja nienawidzę tego świata. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę ludziom, którzy trafili na wspaniałe żony, wspaniałych mężów, z którymi tworzą wspaniałe rodziny, mają psy, koty, dom, ogródek, jeżdżą sobie razem na wakacje albo na wypad za miasto co weekend, chodzą na wspólne spacery do parków, chodzą razem do kina, dbają o siebie, robią sobie nawzajem śniadania, obiady, herbatki, prezenty, budują razem przyszłość, przypominają sobie o ważnych sprawach, lekarzach, dentystach, tworzą zdrową i szczęśliwą rodzinę. Nigdy nie doświadczę tej "normalności". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi