Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Zakladaj zbiórkę 👍👍👍

móisz ze forumowicze tylko na to czekaja :)? jakbym uzbieral na kompa to moge obiecac ze przestalbym pisac te kontrowersyjne, wkurzajace innych i wogole niedobre rzeczy 🙂 a nawet moglbym wogole przestac pisac i usunac konto jesli wiekszosc forumowiczow by tego chciala 🙂 

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

A z jakiej to przyczyny zmarły?

Ty no najczesciej to samochod rabnal albo gdzies polazl i znikl a czesc tez byla oddana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A wy sobie razem popykajcie w gierki może gracie w to samo i jesteście tam wrogami XD

no myśle ze babka boża mnie nie lubi i jakby na mnie trafil w lolu to by mnie dajwowal caly czas i gnebil ogolnie, fokusowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

no najczesciej to samochod rabnal albo gdzies polazl i znikl a czesc tez byla oddana

Jak samochód rąbnie to ciało się zawsze znajduje. Koty same z siebie ot tak nie znikają. Ale oddać kota? To jestem w szoku, że można wydać komuś własnego futrzaka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Jak samochód rąbnie to ciało się zawsze znajduje. Koty same z siebie ot tak nie znikają. Ale oddać kota? To jestem w szoku, że można wydać komuś własnego futrzaka. 

Ty no bo namnozylo sie ich chyba z dziesiec czy cos kolo tego i matka gadala ze nie bedzie tego karmic zeby sie pozbyc 🙂 ludzie wzieli, dobrzy ludzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

ludzie wzieli, dobrzy ludzie

No chyba mi bielmo wyszło na oko 👋

4 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

Ty no bo namnozylo sie ich chyba z dziesiec czy cos kolo tego i matka gadala ze nie bedzie tego karmic zeby sie pozbyc 🙂 ludzie wzieli, dobrzy ludzie

Bubbles i jego kicioland.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja bym ci radzila przeznaczyc zbiórkę na leczenie i dobrego terapeute,a nie niwy komputer

to zaszcyt dla mnie slyszec takie slowa od tak wspanialej niewiasty 🙂 czuje sie wyrozniony i zawstydzony jednoczesnie ;* kurde ale w sumie to szkoda tego terapeuty bo wyladuje najpewniej w psychiatryku po kontakcie ze mna tak jak taki murzyn co mnie uczyl w gimnazujm to dostal wlasnie na nerwy ale to przez zachowanie calej naszej klasy a nie tylko moje, widac te murzyny maja slaba psychike, w afryce moze tak sie nei stresuja nie maja tyle bodzcow jak te krowy pasa w tych sukienkach ze slomy, zwyczajni ze krowe walniesz w dupsko i jzu idzie tam gdzie chcesz a takiego ucznia to klaps jeszcze bardziej rozjuszy rozwydrzy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Ladyboy napisał(a):

to zaszcyt dla mnie slyszec takie slowa od tak wspanialej niewiasty 🙂 czuje sie wyrozniony i zawstydzony jednoczesnie ;* kurde ale w sumie to szkoda tego terapeuty bo wyladuje najpewniej w psychiatryku po kontakcie ze mna tak jak taki murzyn co mnie uczyl w gimnazujm to dostal wlasnie na nerwy ale to przez zachowanie calej naszej klasy a nie tylko moje, widac te murzyny maja slaba psychike, w afryce moze tak sie nei stresuja nie maja tyle bodzcow jak te krowy pasa w tych sukienkach ze slomy, zwyczajni ze krowe walniesz w dupsko i jzu idzie tam gdzie chcesz a takiego ucznia to klaps jeszcze bardziej rozjuszy rozwydrzy 🙂

Alem sie usmiala z tego opisu krowiego zapędu..Nie no ale psycholog dobry na pewno by ci sie przydal.Jak bys uzbieral kasiorke ,to wal do najlepszego w okolicy.Wygadal byś się,a i psychiatra dobry bylby w zasiegu kieszeni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Alem sie usmiala z tego opisu krowiego zapędu..Nie no ale psycholog dobry na pewno by ci sie przydal.Jak bys uzbieral kasiorke ,to wal do najlepszego w okolicy.Wygadal byś się,a i psychiatra dobry bylby w zasiegu kieszeni.

miło mi ze poprawilem humor komus ale i sobie przy okazji xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

No i widzisz jak fajnie.Posmialismy sie oboje.Jednak jest w tobie sympatyczny czlowiek😜👍

ja mysle ze i sympatyczny i niesympatyczny, wogole to mysle ze nie mam jednolitej jakby osobowosci, nei wiem jak to nazwac ale potrafie sie bardzo roznie zachowywac np jednego dnia tak innego inaczej i co innego wogole mowic co innego czuc itd

jakby we mnie byulo wiecej niz jedna osoba tak jakby, nei wiem sam jak to opisac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

ja mysle ze i sympatyczny i niesympatyczny, wogole to mysle ze nie mam jednolitej jakby osobowosci, nei wiem jak to nazwac ale potrafie sie bardzo roznie zachowywac np jednego dnia tak innego inaczej i co innego wogole mowic co innego czuc itd

jakby we mnie byulo wiecej niz jedna osoba tak jakby, nei wiem sam jak to opisac

Twoje alter ego dzisiaj jest przyjazne,to Super🖐️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi