Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

@Verinia

Wg mnie tak wyszło że przez to że było o twoim kocie to Ty odebrałaś to osobiście, a ja czytałam to jak jego opinie na ten temat to znaczy że nikt z psychoza nie powinien mieć zwierząt. Radykalna opinia, ale nadal opinia. Nie było to jakoś że Ciebie cisnął lub cynthia jako osobe💕 każdy ma swoje zdanie, ale wiadomo że w emocjach inaczej się coś przeczyta. Tak żeby nie mógł tego napisać i dostał osta to chyba za dużo. No i tak wyszło ogólnie dziewczyny na wasze, bo indyk i Catriona mieli stanowisko surowsze a ja shad brum brum mic na wasze. Więc byśmy przegłosowali :D

@MicMic nie powiedziała że jesteś pedofilem ani specjalnie Cię nie obrażała, nie przesadzaj też miczek. Zwróciła uwagę w emocjach, i w emocjach ci odpowiedziała, tak jak bym zrobiła ja xd @mała_mi123własnie siostrzana energia 

A teraz moja sis odchodzi i już nie pójdzie ze mną na imprezę 😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

nie powiedziała że jesteś pedofilem ani specjalnie Cię nie obrażała, nie przesadzaj też miczek

No chyba dobrze pamiętam, nie przesadzam. Stwierdziła że spotykanie się z młodszymi dziewczynami, to grooming. Sprawdź sobie w necie co to znaczy 🙂

O proszę 🙂

Screenshot_20260119-141751.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi