Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

moge napisac cos troche dluzszego ale sam nei wiem czy do konca maddrego, przemyslanego czy to bedzie jedynie glupie narzekanie? bo tak naprawde jzu wiele razy chcialem tu cos napisac ale w koncu sie rozmyslalem myslac ze e tam nei ma sensu tu sie wybebeaszac, wyrzygiwac te swoje narzekania, moze urojone jakies czy nie wiem jak to nazwac, ze i tak na dobra sprawe to nic nie da, ameryki zadnej nie odkryje czy nie sprawie ze ziemia zacznie sie krecic w druga strone xd

albo dobra nie bede pisal, wszystkie swoje przemyslenia "filozoficzne" i nei filozoficzne zostawi chyba dla siebei w notatniku mam pokopiowane moze ktos odczyta po mojej smierci xd

boje sie o swoj dalszy los z czego i jak bed zyl i ostatnio tez mam obawy czy nei mam ciezkiej choroby czy nie mam raka bo cos tam mi dolega ale z posjciem do lekarza zwlekam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Ladyboy napisał(a):

ej jak sie okaze ze mam nieuleczalna chorobe i zostalo mi malo zycia to bedzie dla mnei whatever, gadajcie wtedy kto wam zalaazl za skore i gdzie mieszka to ja z nim zrobie porzadek, chce cos dobrego zrobic przed smiercia 😜

Nawet takich rzeczy nie powinno się wypowiadać.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

ej jak sie okaze ze mam nieuleczalna chorobe i zostalo mi malo zycia to bedzie dla mnei whatever, gadajcie wtedy kto wam zalaazl za skore i gdzie mieszka to ja z nim zrobie porzadek, chce cos dobrego zrobic przed smiercia 😜

Zrobisz nalot dronowy? 😉

55 minut temu, Ladyboy napisał(a):

boje sie o swoj dalszy los z czego i jak bed zyl i ostatnio tez mam obawy czy nei mam ciezkiej choroby czy nie mam raka bo cos tam mi dolega ale z posjciem do lekarza zwlekam...

No to do lekarza. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Fuji napisał(a):

Nawet takich rzeczy nie powinno się wypowiadać.  

no wiem ale we mnie tyle tej goryczy jest że jakieś mam fantazje w które chyba sam nei do końca wierze nei wiem czy byłoby mnie stać żeby coś komuś zrobić bo niby ludziom mówie że jestem pacyfistą xd

18 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Zrobisz nalot dronowy? 😉

hehe no właśnie to tylko chyba strachy na lachy takie ;) nie mam nawet tego zasranego rewolweru czarnoprochowego xd

18 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

No to do lekarza. 

ta pójde tylko mnie zarejstruja dopiero w urzedzie pracy 30 września to zara jak tylko bede ubezpieczony to ide, dzisaij np dowiedzialem sie ze gosc z ktorym chodzilem do klasy ma czy tam mial raka na jelicie :( chociaz w sumie on mnie nie lubi ale i tak mnie to zasmucilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

no wiem ale we mnie tyle tej goryczy jest że jakieś mam fantazje w które chyba sam nei do końca wierze nei wiem czy byłoby mnie stać żeby coś komuś zrobić bo niby ludziom mówie że jestem pacyfistą xd

Nic byś nikomu nie zrobił. 

Człowiek w naturze ma blokadę przed wyrządzaniem krzywdy drugiemu człowiekowi. 

Nie myśl o tym. Po co to dźwigasz? 

Karm umysł czymś lekkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

pójde tylko mnie zarejstruja dopiero w urzedzie pracy 30 września to zara jak tylko bede ubezpieczony to ide, dzisaij np dowiedzialem sie ze gosc z ktorym chodzilem do klasy ma czy tam mial raka na jelicie :( chociaz w sumie on mnie nie lubi ale i tak mnie to zasmucilo

Obcymi ludźmi się przejmuje a sobą nie. Niezły agregat z Ciebie. To idz prywatnie.

Młodzi ludzie i rak jelita. Tak się kończy nadmierne spożywanie mięsa i alko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi