Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

sorry za szczerosc, ale jak tylko ktos sie czuje zle to tu pisze, ale o prawdziwej depresji to tak naprawde nikt nie mowi i t5o jest zalosne. myslalem, ze fora tego typu sa zakladane zeby pomoc a jak dla mnie to tu jest typu " jak komu zlej dzien minal..." powinniscie sobie pomagac a nie dogadzac jak 10-latki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak większość ludzi na tej planecie jestem przeciętna ;)

Kłamiesz widziałem zdjęcie. :twisted:

Oprócz tego naprawdę dużo uroku dodaje pewność siebie. Czasem zna się taką osobę - nie jest nazbyt urodziwa, ale coś z niej takiego promieniuje, że sznury facetów się ustawiają...

Prawda ale nie reguła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wkurza, jak ktoś się wypowiada o czymś, czego na oczy swoje nie widział po najlepszym /cenzura/, bo niewyraźnym zdjęciu jakie mam i to sprzed lat

:silence:

Szczerze to pomyliłem nicki bo do tematu ze zdjęciami zaglądałem dawno. :-|

Nawet wczoraj po napisaniu posta odświeżyłem sobie pamięć i miałem o tym nie pisać ale jak Ty tak... :D

PS Po na myśle stwierdzam, że nie potrzebnie to pisałem. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zaniepokojona tym co piszesz, bardzo dlugo to trwa. Przeciez musi byc jakies wyjscie, jakas pomoc, diagnoza, niech ktos sie w koncu tym zajmie skutecznie !

nic się nie da zrobić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wkurza, jak ktoś się wypowiada o czymś, czego na oczy swoje nie widział po najlepszym /cenzura/, bo niewyraźnym zdjęciu jakie mam i to sprzed lat

:silence:

Szczerze to pomyliłem nicki bo do tematu ze zdjęciami zaglądałem dawno. :-|

Nawet wczoraj po napisaniu posta odświeżyłem sobie pamięć i miałem o tym nie pisać ale jak Ty tak... :D

PS Po na myśle stwierdzam, że nie potrzebnie to pisałem. :oops:

Ja może nie mam urody, ale Ty z pewnością nie masz taktu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może nie mam urody, ale Ty z pewnością nie masz taktu :roll:

Tez uwazam, ze to bylo niegrzeczne. Mega.

Jesteś ładna. Nie, wiesz, sorry, pomyliłem Cię z kimś, to nie o Tobie pisałem - sorry, ale szczególnie delikatne i miłe to nie było, serio. :roll: Taktownie byłoby tę pomyłkę nicków przemilczeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem porażką życiową. Napisał do mnie kolejny mężczyzna, oczywiście przystojny, inteligentny. W sumie też po przejściach, ale przynajmniej jest zdrowy. Nie wiem po co, ale napisałam mu o swoich chorobach i wiem, że nie mam szansy na normalny związek, nie mam szans na rodzinę. Nie mam szans na nic, poza swoją karierą. To jest naprawdę smutne... :(

To spotkanie, które wcześniej planowałam jest z obcokrajowcem. On jest tak przystojny, tak inteligentny, że może się spotkać z każdą inną kobietą, która jest o wiele ładniejsza ode mnie, która lepiej zna angielski. W sumie nie wiem czemu on nadal do mnie pisze... Chcę przeżyć tę przygodę, bo pewnie to będzie jedyny tak przystojny mężczyzna, który chce się ze mną spotkać. Jest ideałem... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi