Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio miałem poroniony sen (W sumie to normalny) Jakaś staruszka mnie głaskała po głowie, tak jakby za mgłą i coś mówiła, uśmiechała się. Nie słyszałem jej, nagle słyszę ,,czujesz jakie miękkie, głaskam cię bo główce Rafałku, miękkimi rękawiczkami, z mojej macicy'' kurwa od razu się obudziłem i głowę wąchałem czy mi rybą nie wali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kotek em, Matkę rano pytałem czy nie zawitał na mą głowę rybny.

Masturbow, No nie ma żartów, nie dość że życiowo jest ostro, to w snach, albo kogoś morduję, albo ciągnę przez pustynie do oddalonego bagażnika, albo jestem w wielkiej waginie i wchodzi w nią kutas... Same strach, zero ruchania, zero latania, same fazowe akcje pod górkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja terapeutka z którą współpracuje od ok. pół roku próbowała mi dzisiaj usilnie wmówić, że nie mam depresji, bo osoby z depresją nie są w stanie wstać z łóżka a co dopiero uczesać się, umalować i wyjść z domu

Przez dwa lata brałam Seronil przypisany mi przez specjalistę, z psychiatryka również wyszłam z diagnozą "depresja"

Zgadnijcie kto szuka nowego terapeuty...

Moja terapeutka zaszła w ciążę i teraz mi brakuje tych rozmów. Mówiła kiedyś o tym jak może myśleć rodzina na mój temat: "skoro chodzi do pracy to nie jest jeszcze tak źle. Tylko że nie wie o myślach samobójczych i innych formach autoagresji"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje sie bardzo źle a to dlatego ze bylem na dniówce w pracy ,moja praca polega na pilnowaniu obiektu,zewnacz jak i wewnacz szedłem na ostatni opchód terenu i zobaczyłem pod koniec zmiany wgnieciony parapet w suterynach tego obiektu ktorego pilnowalem napsalem raport potemm go skreslilem potem znow napisalem popadłem w obled nie wiedzialem jak wybrnoc z tego :twisted: denrwuje sie co bedzie po moim powrcie we wtorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

źle się czuję...

noce i wieczory zaczynają być dla mnie znowu za ciężkie

przytłacza mnie praca i nadmiar obowiązków

w sumie nie wiem już nawet w czym zalegam...

czuje jak zaciska mi się gardło na myśl o jutrze

nie widzę przyszłości, boje się jej i widzę że moje wysiłki idą na marne

śmierć znowu zaczyna być rozwiązaniem na cały ten ból...

na chwile chociaż pomaga cięcie się

uwalnia mnie chociaż fizycznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi