Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

tomtom, za co masz ją przepraszać, ciesz się bo zostaniesz zapamiętany do końca życia ;) i po latach sobie ludzie będą przypominać z uśmiechem na twarzy, każdemu się kiedyś zdarzyło coś głupiego no i większość ludzi chociaż raz za dużo wypiła, spytaj któregokolwiek taksówkarza ile razy prał tapicerkę ;) na prawdę myślę, że nic się nie stało, nie zostawili Cię w potrzebie, dostałeś chusteczkę, czyli Cię akceptują i jesteś "swój". normalnie się zachowuj jakby nic się nie stało, a jak ktoś wspomni to z uśmiechem na twarzy do tego podejdź, szkoda życia na przejmowanie się ludzką fizjologią.

a Million Dollar Hotel to jeden z moich ulubionych filmów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

kupmitrumne, Aranjani, od jakichś 5 dni znowu mam okres. Znowu, bo poprzedni skończył się zaledwie 2 tygodnie temu. I to nie jest plamienie, a normalne (tzn. takie, jak zawsze mam) obfite krwawienie. :( Mam nieregularne miesiączki, ale zawsze się spóźniały, a cykl wydłużał do ponad 30 dni, czasami znacznie dłużej, ale nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. :( Ekstra, teraz nie będę się ani na chwilę rozstawać z podpaskami, bo przecież jak się skończy, to w każdej chwili będzie mógł wrócić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomtom, jak miałam 17 lat, tak wypiłam duszkiem szklanke wódki. Nie jest to duża ilośc, ale wystarczająca, by mnie wtedy rąbnelo, Wnosili mnie do domu. Matka 3 lata na każdym święcie wspominała gościom o moim incydencie. Każdy jakiś ma. Myslisz, że Ty czy ja jesteśmy gorsi od pozostałych? Nie. Teraz czujesz uczucie wstydu, ale minie. Też bym czuła. Za to będziesz wiedział, który znajomy jest wporządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

kupmitrumne, nie wiem nawet co to.

Aranjani, nie jest jak każdy inny, bo trzeba się przed nim rozebrać do naga. A tego nie zrobię, więc chyba zrezygnuję z wizyty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

izaa, uczucie wstydu czuję zdecydowanie. tym bardziej, że okazuje się że widziało to więcej osób niż mi się wydawało. przydomek: mistrz przypału został mi już nadany. nie wiem jak pokażę się jutro w szkole, ba, nie wiem jak pokażę się kolejny raz w tym klubie, tym bardziej, że moi znajomi chodzą tam praktycznie co tydzień. zawsze byłem taki przykładny, nigdy nie zaliczyłem żadnej wpadki, a teraz nagle taka... nic bardziej upokarzającego nie mogło mi się przytrafić, tym bardziej, że była tam moja była dziewczyna (na której nadal baaaardzo mi zależy), i dziewczyna, z którą próbuję znowu być szczęśliwym. 20-30 osób widziała to 'coś'.. ale w sumie veganka masz racje, przynajmniej będę zapamiętany, haha, może nie do końca pozytywnie, ale jednak. wydaję mi się, że to mogło też zdarzyć się przez moje wcześniejsze problemy. bulimia, anoreksja, przez wszystko przeszedłem. mam teraz ogromny problem z waga i nie umiem wrócić do 'normalności'. do tego depresja, a ostatnio zacząłem odczuwać satysfakcje z samookaleczenia. staczam się coraz bardziej, a ten incydent na pewno nie pomoże mi w poprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi