Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam 27 lat i już będę zawsze sama :(

Alexandra

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ciebie pocieszyłoby jak by cię ktoś przytulił a najlepiej doktor, ja niestety daleko jestem i doktorem też nie jestem. :D

No fakt, nie zaprzeczę :papa:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

autsajder, no tak...wy faceci i wasze sexualne marzenia w uniformach ha ha ha

images?q=tbn:ANd9GcSSC59fCUVJ45ZU6JL7fHf7kwzauquE-ycSJTH3xyXCp78WjfALvA

moze byc? ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

autsajder, ufarbujesz ja sobie :) jak ty w realu taki marudny jestes...biust mu przeszkadza....no niessssamowite.... :) a moze kobieta ma wnętrze bogate...daj jej szanse :great:

Ps Wszytsko wyjdzie jak ja kciuki trzymam :)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że nie trzeba białego kitla, żeby praktykować leczenie przez tulenie ;) Choć na niektórych biały kolor kitla może działać dodatkowo. Ja tam wolę bez ;)

“If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help someone else.” – Chinese Proverb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez tulenie leczy sie aseksualnie .... czuloscia i empatią ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

autsajder, no cóż... dla siebie tego silikonu nie robi...tylko dla samcow z wnetrzem bogatym w gaz lupkowy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak , ja moge zaswiadczyć... wiola173, jest brunetką, ja niestety blondi tylko biust 70A ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, takie tam pocieszanie :) ale ja akurat zadowolona jestem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, tez prawda, mnie np sie nie podobają :)

a w sumie co innego w zyciu sie liczy....czasami zupelnie nie to za czym biegamy... :(

juz dawno nie mysle o piersiach... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jescze naturalne u masywniej zbudowanej kobiety ok ale wielkie silikony u szczupłych dziewczyn wyglądają wg mnie potwornie

W dzisieszych zwariowanych czasach to ludzie już nawet nie wiedzą po co biegają tylko biegają za innymi sterowani przez chcące coś sprzedac korporacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, prawda....wszyscy sie wiecznie spieszą...do grobu chyba...zawsze na cos sie czeka, na weekend, na swięta, na wakacje....a wiadomo...moze to ostani dzien...eh zeszlo mi sie z silikonów na taki kaliber :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda....wszyscy sie wiecznie spieszą...do grobu chyba...zawsze na cos sie czeka, na weekend, na swięta, na wakacje....a wiadomo...moze to ostani dzien...eh zeszlo mi sie z silikonów na taki kaliber :(

No dokladnie tak, ja od dawna o tym mysle i nie rozumiem skad u ludzi np. taki ped do kariery i pieniedzy. Wazne zeby miec za co zjesc, utrzymac rodzine i isc sie zabawic. No i "trzeba przeciez kochac, cos by zyc" :smile: I to wystarczy, po co mam sie mordowac dla kasy, walczyc o prestiz itp. W dupie mam to wszystko. I tak skoncze w grobie, jak kazdy i nie znam dnia, ani godziny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi