Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Czy możecie skończyć te wyzwiska i wzajemne przepychanki? I mam w dupie kto zaczął- to nie jest piaskownica, a my nie jesteśmy dziećmi. Nawet się wysrać w spokoju nie mogę, żeby nie dostać na kiblu smsa, że się wyzywają na forum.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możecie skończyć te wyzwiska i wzajemne przepychanki? I mam w dupie kto zaczął- to nie jest piaskownica, a my nie jesteśmy dziećmi. Nawet się wysrać w spokoju nie mogę, żeby nie dostać na kiblu smsa, że się wyzywają na forum.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a ja oczywiście pierwsza chora :/ Tyle że u mnie grypa = bolący kręgosłup = chore zatoki = ile tam jeszcze tego złego wlezie xD Prawie cały tydzień byłam na zwolnieniu, bo się zatrułam nieźle. A teraz mam wracać - i grypa... Life is brutal xD

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a ja oczywiście pierwsza chora :/ Tyle że u mnie grypa = bolący kręgosłup = chore zatoki = ile tam jeszcze tego złego wlezie xD Prawie cały tydzień byłam na zwolnieniu, bo się zatrułam nieźle. A teraz mam wracać - i grypa... Life is brutal xD

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

orangejuice1 cześć :yeah: . Wykończony - coś nie idzie mi ten dzień odkąd jestem w domu :bezradny:

Ivann to dobrze bo już by na ciebie czekał japoński kot skrytobójca :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

orangejuice1 cześć :yeah: . Wykończony - coś nie idzie mi ten dzień odkąd jestem w domu :bezradny:

Ivann to dobrze bo już by na ciebie czekał japoński kot skrytobójca :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :105: nie wiem czy dobrze odczytuje intencje, ale wydobywasz piekno z codziennosci, a ja inna taktyke przyjme, bede pstrykal niecodzienne rzeczy, ktore nawet jak schrzanie fotke to przyciagna uwage. Niedawno spotkalem stado saren i zalowalem, ze nie mam aparatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :105: nie wiem czy dobrze odczytuje intencje, ale wydobywasz piekno z codziennosci, a ja inna taktyke przyjme, bede pstrykal niecodzienne rzeczy, ktore nawet jak schrzanie fotke to przyciagna uwage. Niedawno spotkalem stado saren i zalowalem, ze nie mam aparatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, ło rany, ale Ci się zebrało biedaku, to zdrowiej :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.