Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, Daj se d*pie rady,skończ szkołe, baw się póki możesz,młodość wiecznie nie trwa.

Popieram!

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Daj se d*pie rady,skończ szkołe, baw się póki możesz,młodość wiecznie nie trwa.

Popieram!

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, jak nie bieganie, to może inna forma aktywności fizycznej? mnie sport bardzo pomaga na różne dolegliwości psychiczne, choć nie jestem wybitnie dobra i kondycją najwyższych lotów też nie grzeszę :mrgreen:

Edytowane przez Gość

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, jak nie bieganie, to może inna forma aktywności fizycznej? mnie sport bardzo pomaga na różne dolegliwości psychiczne, choć nie jestem wybitnie dobra i kondycją najwyższych lotów też nie grzeszę :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, Saiga, dobra juz koncze, bo mnie zjecie zywcem, mimo, ze gadam na ten temat normalnym tonem, nie narzekam :roll:

-- 02 mar 2013, 16:47 --

carmen1988, sport jest fajny, zwlaszcza sztuki walki (tak, sam trenuje :P ). Wyrabia charakter, poprawia kondycje :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, Saiga, dobra juz koncze, bo mnie zjecie zywcem, mimo, ze gadam na ten temat normalnym tonem, nie narzekam :roll:

-- 02 mar 2013, 16:47 --

carmen1988, sport jest fajny, zwlaszcza sztuki walki (tak, sam trenuje :P ). Wyrabia charakter, poprawia kondycje :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zdecydowanie wolę łyżwy i rolki, już czuję jak wyrabiam łydki :yeah:

na siłownię swego czasu chodziłam, też fajna sprawa :D

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zdecydowanie wolę łyżwy i rolki, już czuję jak wyrabiam łydki :yeah:

na siłownię swego czasu chodziłam, też fajna sprawa :D

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.